Модні тенденції для весільних суконь 2017 року

Модні тенденції для весільних суконь 2017 року

15.10.17 20:28 0 1373

Кожна дівчина мріє стати найкрасивішою нареченою на світі. Для цього під час підготовки до майбутнього торжества їй слід врахувати безліч нюансів. Важливо знати найбільш актуальні тенденції в світі моди, щоб вибрати дійсне красиве і стильне плаття.

  1. Вікторіанське мереживо. Тоненьке мереживо вікторіанських часів - однозначний хіт цього року. При цьому мереживом може бути оброблено як все плаття, так і його окремі деталі. Чудовим варіантом стане верх ажурний наряду і повітряний, легкий і багатошаровий низ.
  2. Готична стійка. Другий важливий тренд цього року - комір-стійка. Це підходящий варіант для тих наречених, які грають весілля в холодну пору року. Подібний наряд не дасть їй замерзнути. Крім цього, такий воріт зорово стрункий силует і підходить до будь-якого типу фігури. Плаття в цьому стилі стане хорошим вибором для власниць пишного бюста, адже тоді можна буде не переживати за те, що груди стане виглядати надмірно вульгарно.
  3. Хвилясті лінії. В цілому, модного зараз є жіночність. Жодних кринолінів та спідниць з кільцями, ніяких жорстких корсетів. Все зводиться до того, щоб наречена відчувала себе невагомо і вільно у весільному вбранні. Струмуюча тканина виглядає дуже ніжно, мило і чудово. А щоб приховати деякі дефекти фігури, нареченої можна скористатися коригувальним білизною.
  4. Відкриті плечі. Ця деталь відразу додає образу нареченої крихкості, беззахисності і ніжноюї сексуальності. Можна оголити тільки одне плече або відразу обидва. Також можна замінити оголені плечі голою спиною: за рахунок глибокого і красивого вирізу ззаду. Такі наряди завжди виглядають неймовірно жіночно і романтично. У будь-якому випадку подібну модель сукні слід доповнити полегшеної накидкою, яка додасть елегантності і зігріє в прохолодний день.
  5. Весільний костюм. Така тенденція також неймовірно актуальна в нинішньому сезоні, хоча має небагато прихильників. Цей варіант стане придатним для тих дам, які виходять заміж вдруге або просто по своїй натурі не люблять спідниці та сукні. Гідність такого наряду полягає в тому, що він дуже зручний і практичний. До того ж навіть білі штани і жакет можуть виглядати дуже красиво і витончено. Варто лише правильно підібрати до такого способу прикраси та інші аксесуари.

Нехай Ваше весілля буде ідеальною, а образ - досконалим! Підібрати весільну сукню для вас завжди допоможе сайт "Весільний бум! (https://wedboom.com.ua/ua/)".

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Матрасы Sleep&Fly: приятный ...
Наступна новина: Женское нижнее белье: ...

КОМЕНТАРІ