Будинки з бруса: Основні переваги

Будинки з бруса: Основні переваги

16.10.17 14:01 0 1337

Зведення дерев'яних будинків - це дуже складна справа. Побудувати гарний будинок з бруса здатна далеко не кожна бригада, однак якщо всі умови будуть дотримані, то подыбний будинок зможе простояти не одне десятиліття.

"Сьогодні будівництво будинків з бруса є таким популярним, що саме його вважають за краще багато замовників, купуючи вже готові конструкції або самостійно виробляючи споруди на власній присадибній ділянці. Як відомо, саме дерево э найкращим будівельний матеріал в світі, який відрізняється легкістю роботи і незвичайно функціональною зручністю", - розповідає співробітник проектної майстерні "ДК-Дом": https://dk-dom.ru/, на сайті якої можна купить якісні проекти будинків з бруса.

Переваги будинків з бруса:

  • Природна краса;
  • Екологічність. Справа в тому, що деревина не має шкідливого впливу на організм, і навіть навпаки, стіни з бруса заряджають позитивною енергією і мають цілющий вплив;
  • Стіни дерев'яного будинку не потребують додаткової обробки ні всередині, ні зовні;
  • Зовнішній вигляд будинку, виконаного з профільованого бруса, охайний і привабливий;
  • Невелика вага такого будівельного матеріалу як брус, дозволяє встановити легкий фундамент, і це зменшує витрати на будівництво;
  • Профільований брус завдяки щільному приляганню і за рахунок спеціального профілю, складному «лабіринтовому» замку та широкому містку холоду, у багато разів перевершує оциліндровані колоди по теплоізоляційним характеристикам;
  • У будинках з бруса не потрібні кондиціонери. На протязі дня близько тридцяти відсотків повітря в дерев'яному будинку змінюється, проходячи безпосередньо через самі стіни. Таким чином, приміщення саме розподіляє тепло, підтримує кисневий баланс та необхідну вологість, роблячи умови для життя комфортними, тому в дерев'яному будинку затишно і тепло взимку та прохолодно влітку.

Також одним з плюсів бруса є можливість виконувати з даного будівельного матеріалу різні конструкції, що знаходяться не під прямим кутом, наприклад, еркери. Тому проекти будинків з бруса відрізняються різноманітністю.

Пам'ятайте: Якщо будівництво дерев'яного будинку з бруса відбувалося у відповідності з усіма технологіями і нормами, і господар зуміє забезпечити правильний догляд за будовою, то споруда буде радувати гідним зовнішнім виглядом і міцністю на протязі багатьох років.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ