У Тернополі відбудеться круглий стіл під назвою «Асоціація Україна-ЄС: що далі?»

У Тернополі відбудеться круглий стіл під назвою «Асоціація Україна-ЄС: що далі?»

17.10.17 09:17 0 500
Для громадськості, місцевої влади та бізнесу області 31 жовтня в Тернополі відбудеться круглий стіл під назвою «Асоціація Україна-ЄС: що далі?». Подія організована Представництвом Фонду Конрада Аденауера в Україні та Інститутом Євро-Атлантичного Співробітництва (м. Київ) за підтримки Тернопільської обласної державної адміністрації. Продовжуючи традицію попередніх років, Представництво Фонду Конрада Аденауера в Україні та Інститут Євро-Атлантичного Співробітництва проведуть перший у 2017 році раунд регіональних круглих столів, присвячених відносинам України та Європейського Союзу після впровадження Угоди про асоціацію між Україною, зважаючи на актуальні міжнародно-політичні обставини.

У круглому столі візьмуть участь Заступник голови Комітету ВРУ у закордонних справах, директор ІЄАС Борис ТАРАСЮК, директор Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні Габріеле БАУМАНН, науковий директор ІЄАС Олександр СУШКО, політичний аналітик ІЄАС Володимир ГОРБАЧ та аналітик громадської організації «Європа без бар'єрів» Катерина КУЛЬЧИЦЬКА.

Найкраще поінформовані українські експерти з міжнародних відносин та суспільних процесів проведуть ґрунтовний аналіз стану відносин між Україною та Європейським Союзом після впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, яка суттєво вплинула на всі значущі регуляторні сфери в Україні. Учасники заходу висвітлять також основні моменти сценаріїв майбутніх відносин України та ЄС, приділивши увагу взаємним очікуванням та перспективам. Також експерти дадуть оцінку ролі Угоди про асоціацію з ЄС для України в міжнародно-політичних умовах, що стрімко змінюються. Круглий стіл міститиме в собі як суто аналітичну частину, що стосується політики і права, економіки, так і набір порад і рекомендацій, які базуються на вивченні технологій включення в європейський ринок, адаптованих до українських реалій.

Подія відбудеться за адресою: м. Тернопіль, вул. Грушевського, 8

Програма круглого столу: https://goo.gl/KP8huU

Реєстрація за посиланням: https://goo.gl/forms/1N0CyVVVW4iliemh1

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Міська влада ...

КОМЕНТАРІ