Чернівці: Під час семінару у Ратуші презентували проект реконструкції плавального басейну ЗОШ №27

Чернівці: Під час семінару у Ратуші презентували проект реконструкції плавального басейну ЗОШ №27

17.10.17 11:12 0 520
Семінар “Спорт чи фізична культура: тенденції розвитку спортивної галузі” розпочав свою роботу у сесійній залі Ратуші за участю Чернівецького міського голови Олексія Каспрука.

Метою заходу є отримання нових знань, ознайомлення з перспективами та змінами, які відбуваються у сфері спорту та фізичної культури. На семінарі було зазначено, що міська рада докладає зусиль для того, щоби не тільки зберегти наявну спортивну інфраструктуру, але й розвинути її.

Перший віце-президент Федерації плавання України Володимир Шумілін презентував проект реконструкції плавального басейну ЗОШ №27, процес проектування якого тривав півтора роки. Після реконструкції басейн почнуть відвідувати діти віком від шести місяців. Також у цьому басейні будуть займатися школярі та люди з обмеженими можливостями. Приміщення басейну має стати повноцінним спортивним комплексом. На першому поверсі будуть тренажерні зали та студії, на другому — 25-метровий басейн та 10-метровий дитячий басейн, на третьому — мансарди зі студіями. Вартість реконструкції складає 33 мільйони гривень. За кілька тижнів міська рада зможе оголосити тендер на реконструкцію басейну.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: TUFISHOP: Все для ...
Наступна новина: У районах Тернопільщини ...

КОМЕНТАРІ