Чернівці: Міська влада відзначила військових та волонтерів з нагоди Дня захисника України

Чернівці: Міська влада відзначила військових та волонтерів з нагоди Дня захисника України

17.10.17 09:21 0 578
У музично-драматичному театрі ім. О. Кобилянської з нагоди Дня захисника України відбулися урочисті збори за участю представників влади, військових, родин учасників АТО, громадських діячів, студентів та учнів.

Пам'ять загиблих Героїв було вшановано хвилиною мовчання. Імена і обличчя буковинців, які віддали своє життя за Україну, можна було побачити на великому екрані театру. Чернівецький міський голова Олексій Каспрук вручив військовим та волонтерським організаціям почесні відзнаки.

Довідково

Чернівецька міська рада всіляко підтримує наших воїнів та сім'ї загиблих: на виплату грошової компенсації учасникам АТО для придбання житла виділено 40 мільйонів гривень, на оплату комунальних послуг учасникам АТО – 7 мільйонів гривень, санаторне лікування членів родин загиблих – 0,2 млн. грн. Також встановлено пам‘ятники Героям АТО вартістю 4,3 млн. грн. Тривають підготовчі роботи для можливості здійснення будівництва житлового масиву для учасників АТО в районі вулиць Коломийської та Лукіяновича (7,5 млн.грн). З 1 жовтня збільшено розмір щомісячних виплат членам родин загиблих в АТО, батькам та вдовам учасників бойових дій в Афганістані, родинам військовослужбовців, які загинули в мирний час.

Діти учасників АТО отримають безкоштовне харчування в дитсадках, щколі,мають право на пільговий проїзд в електротранспорті.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі відбудеться ...
Наступна новина: Урочистою ходою на честь ...

КОМЕНТАРІ