На Житомирщині до Дня захисника України Петро Порошенко вручив військовим нагороди та понад 200 одиниць техніки.

На Житомирщині до Дня захисника України Петро Порошенко вручив військовим нагороди та понад 200 одиниць техніки.

17.10.17 08:09 0 471
14 жовтня, в День захисника України Президент держави Петро Порошенко привітав військовослужбовців Житомирщини високими державними нагородами та сучасною потужною технікою.

Вручення відзнак та сертифікатів на озброєння й понад 200 одиниць техніки відбулося на аеродромі. На полігоні керівництво держави ознайомилися з ходом практичного виконання етапу бойового злагодження підрозділів Збройних Сил України.

«Вся країна побачила бойову майстерність, вишкіл, навчання українських воїнів ЗСУ. Це вже одна з найсильніших армій на континенті. Добре навчена, озброєна, має унікальний бойовий досвід. І демонструє, що нам є чим захистити українську землю і яким чином добитися звільнення кожного клаптика нашої землі», – сказав Президент.

Петро Порошенко зазначив, що військову техніку, яку передано, ретельно перевірять та випробують, а після цього частину відправлять в зону АТО, іншу – зарахують до резерву.

Президент України доручив Міністру оборони Степану Полтораку до Дня захисника України на додаток до стандартного забезпечення виплатити святкові премії військовим, які виконують завдання на сході України.

«Це має бути на першій лінії – не менше трьох тисяч гривень, а на другій та третій лініях – не менше тисячі», – зазначив Глава держави під час робочої поїздки на Житомирщину. Президент зауважив, що нова українська армія є опорою, гарантом та надійним засобом захисту суверенітету України.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернопільській ОДА ...
Наступна новина: Панахидою у Тернополі ...

КОМЕНТАРІ