Чи варто купити собі масажер для ніг і стоп?

Чи варто купити собі масажер для ніг і стоп?

17.10.17 22:27 0 1238

Масажери для ніг - це ідеальний спосіб позбутися від болю в ногах, зняти напругу з ніг після інтенсивного навантаження і просто побалувати себе приємною і корисною процедурою масажу, яка надасть сприятливий вплив на весь організм в цілому. Особливо масажери для ніг рекомендуються жінкам, які часто носять незручне взуття на високих підборах. До речі, в Україні придбати масажер для ніг можна придбати в інтернет-магазині: http://www.bodysport.com.ua/.

Електричні масажери для ніг дозволять Вам регулярно насолоджуватися процедурами масажу і зажадають від Вас мінімального часу і зусиль. Для того щоб відчути на собі цілющі властивості масажних процедур, Вам необхідно лише включити пристрій і вибрати необхідний режим масажу.

Масажери для стоп

Доброчинна дія масажу стоп на роботу всього організму пояснюється тим, що на них знаходяться біологічно активні точки, що відповідають за роботу внутрішніх органів і систем. Знявши з ніг напругу після робочого дня, людина значно підвищує свій життєвий тонус + у неї піднімається настрій.

Для підтримки відмінного фізичного і емоційного стану достатньо всього лише один раз в день масажувати ноги, використовуючи масажер для стоп. Це допоможе:

  • позбутися із набряком ніг;
  • усуне головний біль;
  • і активізує роботу імунної системи організму.

Масажери для стоп мають наступний принцип роботи: техніка проведеного ними масажу по інтенсивності й іншим особливостям схожа з масажними процедурами, виконуваними професійними масажистами. Ролики, які здійснюють масаж, що розминає стопи, відтворюють ефект точкового масажу, який позитивно впливає на біологічно активні центри, що знаходяться на ступнях ніг.

Конструкція деяких моделей масажерів для ніг дозволяє виконувати масаж литок. Компресійний масаж литок:

  1. сприяє зняттю напруги і м'язової втоми;
  2. а також сприятливо впливає на зовнішній вигляд литок, усуваючи видимі ознаки целюліту.

Також є масажер для колінних суглобів (Join Max) з прогріваючим ефектом, який допоможе відновити рухливість і позбутися від болю в коліні.

Вакуумні масажери для ніг, перш за все, призначені для тих, хто має жирові відкладення в області стегон, сідниць, литок. Такий тип масажера виконує делікатний масаж і має яскраво виражений косметичний ефект. Регулярні процедури вакуумного масажу:

  • дозволять жінкам розгладити «апельсинову кірку»;
  • зроблять шкіру більш гладкою, а тіло - пружним і підтягнутим.

Вакуумні масажери для ніг можна використовувати для масажу сідниць, стегон або рук, як масажер для плечей. Завдяки своїй компактності ці масажери можна легко пересувати по тілу, забезпечуючи щадний масаж шкіри. Під час використання вакуумних масажерів, не забудьте рясно змастити шкіру масажним кремом або олією, цим Ви забезпечите більший косметологічний ефект, а використання масажера не зажадає від Вас зайвих зусиль.

Масажер для ніг: Кому він потрібен?

Масажери для ніг вкрай рекомендовані людям, які ведуть сидячий спосіб життя, що страждають гіподинамією і бажаючим тримати своє тіло в тонусі. Регулярні масажні процедури відновлять Ваші життєві сили і подарують енергію, необхідною для нормальної життєдіяльності організму.

Вже після декількох процедур використання масажера для ніг Ви зможете відчути оздоровчий ефект, а бадьорість і прекрасний настрій Ви відчуєте вже після першого застосування.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ