Володимир Гройсман на зустрічі з діловими колами Канади: Хочу,аби кожен інвестор,який працює в Україні,міг сказати "я - успішний"

Володимир Гройсман на зустрічі з діловими колами Канади: Хочу,аби кожен інвестор,який працює в Україні,міг сказати "я - успішний"

18.10.17 09:28 0 539
Уряд України зацікавлений у розвитку й успішності міжнародного та вітчизняного бізнесу в Україні, і відкритий до будь-яких пропозицій, які сприятимуть цьому процесу. Про це сказав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі з представниками ділових кіл Канади. Зустріч відбулася в рамках обговорення шляхів поглиблення співпраці двох держав та запровадження режиму вільної торгівлі, який набрав чинності з серпня поточного року.

Глава Уряду підкреслив, що Канада є надійним партнером України, і наші країни історично поєднують глибокі й міцні політичні та економічні зв'язки. А Угода про Зону вільної торгівлі – це гарна можливість поглибити співробітництво, наповнити його конкретним змістом: через реалізацію спільних проектів та залучення інвестицій.

Володимир Гройсман наголосив, що покращення ділового та інвестиційного клімату в Україні є одним із ключових пріоритетів Уряду, саме тому дискусії з бізнесом – для вирішення поточних питань та вироблення стратегічних рішень - стали доброю традицією. Дієвими механізмами діалогу влади й бізнесу стали Рада бізнес-омбудсмена, Офіс залучення та підтримки інвестицій, а результат перемовин втілюється в структурних реформах та ініціативах, які запроваджує Уряд. В їх числі – запровадження прозорого відшкодування ПДВ, детінізація економіки, розумне регулювання, формування законодавства із захисту прав інвесторів та проведення прозорої приватизації тощо.

«Ми закладаємо на наступний рік 3% росту ВВП. Ми розуміємо, що цього недостатньо, і готові покращити цей показник. Але постає питання залучення інвестицій. Я зацікавлений в успішності бізнесу. Важливо, аби кожен, хто працює в Україні, міг сказати: «Я – успішний в Україні», - сказав Володимир Гройсман. – Україна може стати однією з найбільш динамічних економік на континенті».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: За останній тиждень у ...

КОМЕНТАРІ