Як розвивається Тернопільська область побачили миколаївські журналісти

Як розвивається Тернопільська область побачили миколаївські журналісти

19.10.17 09:50 0 547
Тернопільщина відкрита до комунікації з представниками медіа зі всіх регіонів України. Саме тому до нашої області вже вкотре організовують прес-тури.

Цього разу наш край відвідали редактори та журналісти друкованих видань Миколаївської області. Під час візиту вони змогли оцінити перспективи розвитку області та її економічний, туристичний, духовний і культурний потенціали.

Так, журналісти з Миколаївської області ознайомилися з аграрною сферою нашого регіону, зокрема, однією з важливих її ділянок – садівництвом. У тому, що наша область має у цьому серйозний потенціал, вони пересвідчилися на фермерському господарстві «Гадз», що у Бучацькому районі. Пересвідчилися вони й в ефективності реформи децентралізації та покращенню завдяки цьому на місцях. Поділилася з журналістами своїми успіхами та досягненнями у цьому напрямі Великогаївська об'єднана територіальна громада Тернопільського району.

На завершення дводенного перебування представники миколаївських медіа зустрілися з головою Тернопільської ОДА Степаном Барною та начальником відділу туризму облдержадміністрації Назаром Яворським.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці долучилися до ...

КОМЕНТАРІ