Житомирщина: керівники агропідприємств області можуть звернутись до антирейдерського штабу особисто або за телефоном

Житомирщина: керівники агропідприємств області можуть звернутись до антирейдерського штабу особисто або за телефоном

19.10.17 09:22 0 663
Фермерські господарств та керівники сільськогосподарських підприємств Житомирщини можуть направити звернення щодо порушень прав землевласників до антирейдерського штабу – написати лист на керівника штабу або ж зателефонувати на гарячу лінію (0412) 47-47-50.

Про це повідомляє управління агропромислового розвитку ОДА.

Для того, аби попередити правопорушення у діяльності щодо забезпечення прав власників земель, керівники агроформувань Житомирщини можуть звернутись до оперативного штабу із забезпечення прав і свобод власників земель чи збіжжя. Власники сільськогосподарських підприємств можуть написати лист-звернення на ім'я голови антирейдерського штабу – заступника голови – керівника апарату ОДА Олексія Ясюнецького.

Також можна звернутись за телефоном гарячої лінії штабу (0412) 47-47-50 або безпосередньо за адресою управління агропромислового розвитку ОДА: м. Житомир, м-н ім. С.Корольова 3/14.

Нагадаємо, що штаб розглянув 19 звернень та попередив правопорушення у Романівському районі.

Довідково: Оперативний штаб із забезпечення прав і свобод власників земель чи збіжжя створено з метою забезпечення захисту аграріїв від спроб рейдерських захоплень землі чи урожаю, швидкого й ефективного реагування на будь-які незаконні дії стосовно протиправного захоплення майна, надання правової допомоги в оформленні правовстановлюючих документів на земельні ділянки, сприяння правоохоронним органам у фіксації вчинених правопорушень в області.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Цьогоріч роботодавці ...
Наступна новина: Прокуратура вимагає ...

КОМЕНТАРІ