Як правильно перевозити метал?

Як правильно перевозити метал?

19.10.17 16:12 0 9939

На перший погляд, в перевезенні металу немає нічого складного. Потрібно дуже постаратися, щоб пошкодити металеві деталі або погнути сталеві листи. А тому перевезення металу, здавалося б, повинно полягати в наступному: завантажити метал у вантажівку, бажано з великими бортами, перевезти його в потрібне місце, а потім вивантажити. Але при детальному розгляді перевезення металу виникає ряд нюансів, про які нам роповість співробітник компанії «Інка-Транс», яка надає послуги з вантажоперевезення по Києву і є надійним диспетчером з перевезення вантажів (детальніше дивіться на офіційному сайті).

Нюанси перевезення металу:

  • По-перше, під час його перевезення необхідно неухильно дотримуватися вимог по безпечного перевезення. Будь-які металеві вироби володіють великою вагою, яка при перевезенні збільшується на силу інерції, що виникає при прискоренні, гальмуванні і проходженні поворотів. Тому будь-які металеві та сталеві вироби необхідно ретельно і надійно фіксувати в кузові вантажівки. Найчастіше ці вимоги можуть виконати тільки досвідчені професіонали;
  • Другий нюанс - це правильний вибір вантажівки. Далеко не завжди великовантажний автомобіль є найбільш оптимальним варіантом. При належному кріпленні вантажу наявність у вантажівки високих бортів стає зайвою пересторогою. Для перевезення деяких металевих вантажів, наприклад, для об'ємних металоконструкцій, найкраще вибрати відкриті платформи. Ще одне важливе питання - це правильний вибір вантажопідйомності автомобіля. Зазвичай вибирають машину з быльшим, ніж необхідно, запасом вантажопідйомності, але це призводить до значного подорожчання вартості перевезення;
  • Нарешті, третій нюанс - це навантаження-завантаження металу. Найчастіше для цієї операції потрібне застосування спецтехніки. Але навіть і невеликі обсяги металу зажадають допомоги бригади досвідчених вантажників при вантажно-розвантажувальних роботах.

Компанія «Інка-Транс» готова надати вам все необхідне для перевезення металевих деталей і сталевих листів: вантажівка необхідної вантажопідйомності і бригаду досвідчених вантажників. При цьому вартість послуги вас приємно здивує своєю доступністю.

І, звичайно ж, вона гарантує абсолютну безпеку вантажу, що перевозиться. В наявності є різноманітні елементи кріплення і механізми, які надійно закріплять в кузові вантажівки будь-який вантаж.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ