Пенсiйний фонд Тернопільщини відкрили ще одне віддалене робоче місце

Пенсiйний фонд Тернопільщини відкрили ще одне віддалене робоче місце

20.10.17 14:05 0 657
З метою створення належних умов для обслуговування громадян з пенсійних питань на Тернопільщині створили уже тринадцяте віддалене робоче місце. Відкриття відбулося у Виишнівецькій об'єднаній територіальній громаді Збаразького району, до складу якої входить 9 населених пунктів.

Відкриття робочого місця відбулося за участю начальника Тернопільського обласного управління Пенсійного фонду України Ігоря Москалика, начальника Лановецького об'єднаного управління Володимира Івашука, голови Вишнівецької об'єднаної територіальної громади Володимира Кравця та активістів села.

на території громади проживає понад вісім тисяч осіб, третина з яких пенсіонери. Створене робоче місце дає змогу наблизити надання послуг до їх одержувачів безпосередньо за місцем проживання, адже віддаленість громади до Лановецького об'єднаного управління становить понад 30 км.

У кабінеті створено комфортні умови для відвідувачів, обладнано робоче місце з вільним доступом і довідковий стіл, де розміщено інформаційні матеріали про діяльность Пенсійного фонду.

Відразу після церемонії відкриття працівник Фонду розпочав прийом перших відвідувачів, кожен з яких зміг отримати детальну інформацію щодо пенсійного забезпечення.

У ході спілкування Ігор Москалик запропонував представникам громади активніше долучатися до дистанційних форм обслуговування громадян, що пропонує Фонд. Зокрема, користуватися можливостями веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вхідні двері "Страж"
Наступна новина: Найпопулярніші будівельні ...

КОМЕНТАРІ