У Тернополі відбудеться сільськогосподарський ярмарок

У Тернополі відбудеться сільськогосподарський ярмарок

20.10.17 10:15 0 600
У суботу, 21 жовтня, відбудеться сільськогосподарський ярмарок на п'яти локаціях у місті Тернопіль. Участь у ярмаркові візьмуть сільськогосподарські товаровиробники та підприємства переробної та харчової промисловості районів. Початок ярмарку о 10.00.

Даний захід організовується на виконання листа Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, а також за дорученням голови обласної державної адміністрації. Його основна мета – мінімізація негативного впливу підвищеного попиту на продукти харчування й цінову ситуацію на ринку продовольчих товарів.

Як повідомляють у департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації, ярмарки сільськогосподарських товаровиробників та підприємств переробної й харчової промисловості районів охоплять декілька масивів Тернополя. Зокрема, тернополяни та жителі області зможуть купити сільськогосподарську продукцію за нижчими цінами на масиві «Східний» проспект Степана Бандери, 15 (майданчик перед центральним стадіоном); на «Дружбі» вул. Миру-Дружби (майданчик на перехресті); на вул. Протасевича,12 (майданчик перед рестораном «Галич»); на масиві «Сонячний» вул. Л. Курбаса (майданчик біля ринку «Галицький») та на «БАМі» проспект Злуки, 45 (майданчик біля кінотеатру ім. Довженка).

За доступними цінами можна буде придбати крупи, цукор, борошно, хлібобулочні вироби, молочні вироби, овочі, фрукти, рибу, м'ясо, мед.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ