Голова Тернопільської ОДА відвідав зернопереробне підприємство в Хоросткові

Голова Тернопільської ОДА відвідав зернопереробне підприємство в Хоросткові

20.10.17 12:21 0 573
Голова Тернопільської ОДА Степан Барна у рамках робочої поїздки до Гусятинського району відвідав приватне підприємство «Науково-виробниче об'єднання «Енергоощадні технології» в Хоросткові.

Із виробничими потужностями та енергоощадними технологіями ПП НВО «Енергоощадні технології», які використовуються для сушки зернових та технічних культур очільника Тернопільщини ознайомив директор підприємства Іван Іскерський. Також голова ОДА побачив роботу теплогенератора. Сушіння зернових цією установкою дозволяє використовувати в якості палива відходи, отримані в результаті зерноочистки, А також це дозволяє досягти низької собівартості палива та знизити вартість сушіння зернових.

Принагідно Степан Барна оглянув капітально відремонтований млин, потужність якого сягає 30 тонн на добу. Вироблена продукція постачається в кілька областей України.

Довідково:

«Науково-виробниче об'єднання «Енергоощадні технології» складається з 2 відділків: Хоростківського та Копичинського. Загальна потужність зберігання зерна там складає більше 41 тис. тонн. Потужність зерносушильного обладнання 1,5 тис. тонн на добу.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Где лучше отдыхать в Крыму?

КОМЕНТАРІ