У Житомирі проходить медична конференція за участю науковців з Польщі та Словаччини

У Житомирі проходить медична конференція за участю науковців з Польщі та Словаччини

20.10.17 13:35 0 589
Більше 300 учасників із медичних закладів Житомирщини беруть участь у Науково-практичній конференції з міжнародною участю «Вища освіта в медсестринстві: проблеми та перспективи». Гості конференції – науковці з Польщі та Словаччини.

Захід проходить 19 жовтня, у КВНЗ «Житомирський інститут медсестринства».

— Відкриваючи конференцію, начальник управління охорони здоров'я облдержадміністрації Микола Суслик привітав зареєстрованих учасників та міжнародних гостей: «Радий бачити у цьому залі більше 300 зареєстрованих учасників конференції з різних медичних закладів області. А також гостей з Польщі та Словаччини. В області фахівці активно працюють над проектами реформування медичної галузі, сприяння у розвитку первинної ланки надання медичної допомоги. Сподіваюсь, що науково-практична конференція теж внесе корективи на перспективу розвитку, аби сфера охорони здоров'я працювала на людей якісно та доступно».

Участь в конференції взяла директор ДУ «Центральний методичний кабінет підготовки молодших спеціалістів МОЗ України» Тетяна Чернишенко.

— «Дуже важливо, щоб в Україні розвивалась ступенева медсестринська освіта, щоб здійснювалась якісна підготовка медичних сестер та збільшувалась кількість дипломованих фахівців у цій галузі. Я впевнена, що із реформування медицини у нас все вийде. І шня конференція стане ще одним кроком для поліпшення медсестринської освіти в Україні», – наголосила Тетяна Чернишенко.

Під час конференції учасники обговорять питання розвитку ступеневої медсестринської освіти, результати наукових досліджень у медсестринстві, розробки новітніх підходів до створення якісно нового рівня надання медсестринської допомоги, питання реформування медсестринства у системі охорони здоров'я України.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі черговий ...
Наступна новина: Вхідні двері "Страж"

КОМЕНТАРІ