Вхідні двері

Вхідні двері "Страж"

20.10.17 13:38 0 1140

Головними перевагами вхідних дверей "Страж" є: max безпека, затишок, а також комфорт. А це і є головною метою кожного покупця. На сьогоднішній день компанія "Страж" займає 1-ну з найпередовіших ступенів у виробництві броньованих дверей в Україні. З огляду на те, що виробництво знаходиться в Одесі, компанія безперебійно здійснює поставки по всій Україні та в ближнє зарубіжжя. Компанія має сучасне обладнання, постійно розвивається, впроваджує новаторські ідеї дизайну, новітні технології виробництва вхідних дверей, які відповідають усім європейським стандартам безпеки і виконані з міцної сталі на високоякісному обладнанні.

Згуртований колектив компанії, щодня працюють над створенням унікальних моделей вхідних дверей, виводячи її на новий щабель дверної еволюції. Незважаючи на величезну конкуренцію при виборі дверей, компанія "Страж", своєю якістю і оригінальним дизайном, підкорили мільйони покупців. Вибравши сталеві двері цієї ТМ, ви можете бути впевнені в тому, що купуєте продукт високого класу, який буде служити і захищати Вас на протязі багатьох років. Двері даного бренду увібрали в себе всі найкращі стилістичні напрямки (класику і неокласику, постмодернізм і модерн, хай-тек і мінімалізм) і підкреслять індивідуальність дизайну будь-якої житла. Далеко не кожен виробник вхідних дверей може здійснити дизайнерську фантазію клієнта при виборі малюнків і колірної гами. Якщо вибір впав на ці двері, то ви можете бути впевненими, що вони надійно захистять ваш житловий простір і створять незрівняне відчуття впевненості.

Броньовані двері "Страж" виготовляють за трьома стандартними розмірами в стандартній комплектації різних колекцій. Є можливість індивідуального замовлення, як зі стандартним, так і з нестандартним розміром дверного блоку, вибором малюнків і колірної гами патинування МДФ панелей (яке виділяє глибокі фрези і контури дверей), ПВХ плівок та комплектації замків і фурнітури.

Не залежно від колекцій, вхідні двері Страж повністю шумоізоліровані і мають сертифікат пожежостойкости від 30 хвилин. Представлені колекції дверей, виготовляються заводом, як для зовнішнього застосування (для вулиць), так і для внутрішнього (для квартир). У вуличних дверях застосовується вологостійка HLS плита з антивандальною ізраїльської плівкою Vinorit, яка захищена від попадання прямих сонячних променів, зовнішніх опадів і перепаду температур. Зовнішня плита захищає метал від холоду, блокуючи появу конденсату на внутрішній поверхні дверей. Новинкою цього року стала стала вулична серія Stability Proof - це металеві двері, які виготовлені з гнутої нержавіючої сталі в плівці vinorit.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Житомирі проходить ...
Наступна новина: Пенсiйний фонд ...

КОМЕНТАРІ