Найпопулярніші будівельні матеріали в приватному житловому будівництві

Найпопулярніші будівельні матеріали в приватному житловому будівництві

20.10.17 15:11 0 1451

 Zastroechka comПерш ніж купити перший цвях або закласти першу цеглину, приступивши до будівництва власного будинку, фахівці рекомендують детально розпланувати такий важливий момент, як підбір будівельних матеріалів. Для когось може бути принциповою екологічність використаних матеріалів, для інших важливою складовою буде довговічність, треті віддадуть пріоритет будь-яким будматеріалам, які просто-напросто вирішать поставлені завдання. Втім, навіть на такій сфері є поняття моди, але більшість довіряють досвіду інженерів-будівельників, які добре знають про споживчі якості і властивості будівельних виробів. Найпопулярніші і типові матеріали для будівництва приватних будинків зібрані в нашому огляді.

Силікатні блоки - прощайте, керамзитобетонні - вітаємо!

Фахівці відзначають, що більшість людей уникають будівництва будинків із силікатної блоку, вважаючи за краще їй керамзитобетон. Тенденція останніх років така: приблизно 90-95 % людей відмовляються від цокольних поверхів. Такий вибір диктує свій фундамент - пальовий або монолітний. Якщо ж господарям принципово важливий нижній поверх, то тут виникає необхідність робити блоковий фундамент або монолітний ростверк.

Стіни - керамзитобетонні

Що стосується стін, то, як уже говорилося, керамзитобетон чудово зарекомендував себе в якості стінового будматеріалу. Також все частіше люди схиляють свій вибір ще до одного матеріалу - імпортних керамічним блоків.

Вибираємо міжповерхові перекриття

Для перекриттів між поверхами майбутні власники приватних будинків все частіше вибирають залізобетонні плити. У минуле відходять колись модні дерев'яні перекриття: вони недовговічні. Крім того, дерево потрібно додатково утеплювати, що тільки створює додатковий клопіт. Якщо говорити про перекриття другого поверху, то в 90 % - це монолітні з/б перекриття або плити.

Дах: беремо металочерепицю

Оскільки майже у всіх сучасних проектів приватних будинків заплановане горищне, то цей факт серйозно впливає на підбір матеріалів для даху. У тих рідкісних випадках, коли горища немає - люди частіше вибирають менше гучну м'яку покрівлю. У разі, коли горище є, то воно створює додатковий повітряний простір - і це дозволяє людям зупинити свій вибір на металочерепиці. Багаторічна практика показує, що це довговічний і практичний будівельний матеріал, який залишається практично незмінним на протязі багатьох років. Крім того, він практично не вимагають зусиль для миття і прибирання - що сильно спрощує життя.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Пенсiйний фонд ...
Наступна новина: Покупка мобільного через ...

КОМЕНТАРІ