Як роблять манікюр в салоні?

Як роблять манікюр в салоні?

22.10.17 22:01 0 1579

Манікюр в салоні відрізняється масою переваг. У домашніх умовах дуже складно привести руки в порядок, обрізати кутикулу, надати нігтям правильну форму.

Руки і нігті завжди повинні бути в ідеальному стані, про це знає кожна дівчина. На жаль, не завжди виходить привести їх у порядок самостійно. Найкраще звернутися в салон, де вам зроблять все швидко, правильно і не дуже дорого. Перед тим, як робити манікюр в салоні, щоб ознайомитись з проведення процедури.

Як роблять манікюр в салоні?

Існує безліч технік виконання манікюру, але найпоширенішими є наступні види:

  • європейський;
  • апаратний;
  • і класичний (обрізний).

Кутикула існує для того, щоб захистити матрикс і задній нігтьовий валик від інфекцій та шкідливого впливу навколишнього середовища. Тому необхідно знати, наскільки її можна зрізати або просто відсунути.

Популярність класичної техніки можна легко пояснити: такий манікюр дозволяє дуже швидко привести руки в порядок, навіть якщо їх вигляд сильно запущений. Він підходить жінкам з щільною кутикулою, на яку відсунення не має потрібного результату. Якщо робити манікюр в салоні систематично, ваші ручки будуть вам вдячні.

Техніка виконання класичного манікюру

Насамперед видаляється старе покриття і підпилюються нігті. Після цього руки замочують на якийсь час у теплій воді, щоб вони распарились. Це дозволяє зробити кутикулу м'якшою, щоб її було простіше видаляти. Нерідко в воду додають морську сіль, яка робить нігті міцнішими. Існують і спеціальні косметичні набори для розпарюючих ванночок. Коли кутикула стала м'якою, її акуратно видаляють спеціальними ножицями. Важливо виконувати цю дію гранично уважно, щоб не зачепити задній нігтьовий валик і обов'язково зрізати все рівно, щоб попередити утворення задирок.

Потім обробляються бічні валики. Після обробки ніготь шліфують та втирають поживні масла і зміцнювач. Далі, за бажанням клієнта, майстер може провести процедуру зміцнення нігтів IBX. На останньому етапі ніготь покривають декоративним лаком або роблять нейл-арт.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Salcura (Салкура): Активна ...
Наступна новина: Обустройство ванной и ...

КОМЕНТАРІ