Кухні на замовлення: як розробити дизайн,вибрати колір і матеріали

Кухні на замовлення: як розробити дизайн,вибрати колір і матеріали

23.10.17 21:09 0 1317

Меблі для кухні та інших приміщень в будь-якій квартирі відграють не тільки функціональну роль, а й служать для естетичного оформлення приміщень. Саме тому, облаштуванню кухонного приміщення, куди кожен член сім'ї приходить для приймання їжі чи спілкування з рідними та гостями, слід приділити особливу увагу.

Також, слід врахувати, що багато жінок використовують кухню в якості своєрідної майстерні для тренування своєї кулінарної майстерності, через що дуже важливо правильно саме сюди підібрати меблі.

Елітні меблі для кухні на замовлення

Елітні меблі для кухні та дому можна знайти та замовити на сторінках меблевих інтернет-магазинів, таких як кухні на замовлення Івано-Франківськ - Кухні.IF. Тут можна замовити дизайнерські меблі для квартири та житлового будинку, а також офісу, дачі або ресторану. Виготовлення меблів для кухні робиться на індивідуальне замовлення після розробки та погодження з клієнтом дизайн-проекту.

Дизайн-проект кухні

Перед оформленням кухонного простору потрібно зробити особистий дизайн-проект, з урахуванням розмірів приміщення, розташування мийки, вимикачів розеток, а також інших деталей меблів і побутової техніки. Крім цього, потрібно правильно підібрати колір кухонних меблів, що дозволить створити гармонію в стильно оформленому приміщенні кухні.

В ході розробки проекту потрібно подумати, скільки шаф буде знаходитися на кухні. Разом з цим, знадобиться вирішити, в якому місці шафи будуть знаходитися, і особливо чи будуть вони мати суцільні або скляні дверцята. В процесі розробки дизайну, доведеться визначити, яка форма кухонного столу підійде для нової кухні і скільки стільців буде стояти біля нього.

Вибір кольору для кухні

Найвдаліше підібрати колірну гаму меблевих елементів можна в момент, коли на кухні проводяться ремонтні роботи, тож можна вибрати відтінок використовуваних матеріалів для обробки підлоги, стелі та стін. Відразу потрібно з'ясувати, які колірні відтінки будуть застосовуватися для обробки даної кімнати, один або декілька. Так буде зручніше вибрати відтінок штор, підлогового матеріалу, шпалер та інших деталей.

Матеріали

На вартість кухонних меблів часто впливає матеріал, який був застосований для її виготовлення. Це може бути ДСП, такі плити зазвичай мають достатню стійкість до впливу пари, вологи і грибка. Але у виробництві деревостружкових плит можуть застосовуватися формальдегідні смоли, що негативно впливають на здоров'я людей і домашніх тварин.

Для виготовлення елементів кухонних меблів може застосовуватися натуральний мармур, натуральну деревину, МДФ або комбінацію з цих матеріалів. Використання комбінацій в кухонних меблях дозволять збільшити експлуатаційний термін кухні, а також зробити вироби безпечними у використанні.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Что собой представляют ...

КОМЕНТАРІ