iPhone 8 Plus: Перші враження

iPhone 8 Plus: Перші враження

24.10.17 03:19 0 1654

iPhone 8 набагато кращий гаджет за Айфон 7. У нього новий корпус, новий екран з True tone, новий процесор A11 Bionic, який на 70 вдсотків швидший за A10.

Говорячи про різновиди, їх стало менше. Всього 3 кольори, а не чотири, всього 2 версії пам'яті, а не 3: 64 та 256 ГБ. Кольора - незвичайні, особливо Space Gray. Це не те, до чого ми звикли, виглядає він дуже свіжо.

Тепер лінійка айфон 8 стала ще ширшою - цілих 5 смартфонів, починаючи з маленького SE, закінчуючи ще не вийшовшим X. І це круто, компанія не випускає багато пристроїв щороку: бюджетні, середні, топові, просто старі пристрої стають нижче в позиціонуванні.

Дисплей True tone не заважає очам навпаки більш природно дивитися на нього, а відмінності помітні, коли тримаєш два айфона: старий і новий.

Дуже радує, що габарити практично не змінилися і старі чохли / кейси підходять ідеально. Єдине, яблучко ззаду зсунули на декілька міліметрів вниз. Змінилася тільки товщина, айфон 8 став трохи товстішим - 7,5 проти 7,3 мм у "сімці". Пов'язано це з появою модуля бездротової зарядки. А ось маса збільшилася значно - 202 грами проти 188. Це забагато буде, навіть Note8 легше на 7 грамів!

Автономність не змінилася, принаймні, за заявою Apple. А ось ємність акумулятора зменшилася з 2900 до 2675 мАг. Але це не повинно відбитися через більш енергоефективний процесор, виконаний по 10Нм-техпроцесу. Також нагадаю, тут з'явилася швидка зарядка, але для неї потрібно докупити адаптер, а також бездротовий стандарт Qi.

Чому варто купити iPhone 8 Plus зараз, а не чекати виходу Айфон X?

8 Plus - це перший айфон який можна без проблем купити в Європі чи Штатах за адекватні гроші. Тобто, весь ажіотаж буде з приводу iPhone X, хоча багато в чому він такий самий. У той же час, якщо ви захочете потім оновитися на iPhone X, ви зможете продати 8 або 8 Plus за адекватні гроші.

Більш того, не варто купувати X відразу, тому що скоріше за все з ним будуть проблеми, причому з самим залізом. Це абсолютно новий пристрій, а у Apple навіть зі звичайними оновленнями практично завжди були проблеми: тріскається задник в 3G, антена-гейт в 4, облазить фарба в 5, бенд-гейт в 6 і тільки в 7 все було гладко. А моделі s всі ці баги виправляли. З новими макбуками теж не все ок, якщо що.

І ось, що ми маємо, iPhone 8 - це, як би не хотіла Apple, по суті iPhone 7s, він такий же, тільки трохи кращий. Він з топовим залізом, кращою на даний момент камерою, відмінним дисплеєм і звичної функціональністю, але точно без багів. Тому, я раджу X купувати, якщо дуже хочеться, або вже в кінці зими-початку весни, або вже почекати 10s, або як би його не назвали.

Є й інші причини: більш звичний інтерфейс і модель роботи зі смартфоном взагалі, наявність Touch ID, більш широкий дисплей, через що текст набирати зручніше, підходять старі чохли...

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Что собой представляют ...
Наступна новина: Меморандум виконується: ...

КОМЕНТАРІ