Що таке загущувач для волосся і як він працює?

Що таке загущувач для волосся і як він працює?

24.10.17 17:23 0 1348

Кожній людині хочеться мати шикарну зачіску, адже густе та здорове волосся додає людині впевненості в собі. І зробити це можна без хірургічного впливу, болючих і дорогих процедур (у вапидку алопеції). Одним із способів її створення є загущувач для волосся - сучасний засіб, який надає зачісці неймовірний об'єм. Ніяких операцій, штучних матеріалів і всього іншого - тільки природна краса.

Кому рекомендовані загущувачі для волосся?

загущувач волоссяЯкщо Ваша шевелюра початку рідшати, пора задуматися, як зупинити і компенсувати цей процес. Мова йде не про залисини - алопецію (облисіння), а саме про волосся, яке стало рідким. Така зачіска, особливо у випадку з темним волоссям, починає ніби світитися зсередини, тому що через шевелюру просвічує біла шкіра голови. Саме при такій проблемі і допоможуть загущувачі для волосся.

Результат видно відразу після нанесення! Склад покриває кожну волосину, надаючи їм об'єм і товщину. Тобто засіб додає об'єму не всій зачісці (як, припустимо, лак або укладка), а саме кожній волосині. Шкіра голови перестає просвічуватися, і створюється враження пишної і красивою зачіски. Ще одна особливість цього методу - до нової шевелюри приємно торкатися руками. Ви здивуєтеся, якими сильними і приємними стали Ваші локони!

Спеціальний склад згущувача волосся створений таким чином, що при попаданні на волосся, він створює на тонкій гладкій волосини легку «волохатість». При цьому, дана «волохатість» збільшує товщину кожного волоска, але сприймається виключно як єдине ціле - густа зачіска. Тобто, не зачіска покрита загущувачем, а кожна волосина збільшена в об'ємі.

Згущувачі для волосся випускають в різних кольорах, саму тому кожна людина зможе підібрати  для своєї шевелюри підходящий відтінок. Ці засоби допомагають людині краще виглядати і, як результат, значить відчувати себе більш комфортно і впевнено в усіх ситуаціях.

Основні різновиди

Усі згущувачі для волосся можна розділити на такі категорії:

  • Тверді препарати;
  • Пудра;
  • Волокна;
  • Лосьйони;
  • Аерозолі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як правильно встановити ...
Наступна новина: Які будівельні матеріали ...

КОМЕНТАРІ