Чернігівський міський голова – про важливість своєчасної оплати комунальних послуг

Чернігівський міський голова – про важливість своєчасної оплати комунальних послуг

25.10.17 13:35 0 528
Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко зобов'язав керівників комунальних ЖЕКів активніше спілкуватися зі споживачами їх послуг, у тому числі через засоби масової інформації. Мета – краще роз'яснити людям, наскільки важливо платити за спожиті комунальні послуги своєчасно.

Про це він говорив на щотижневій розширеній нараді 23 жовтня, наголошуючи на тому, що заборгованість в оплаті послуг викликає «замкнене коло», від якого постраждають і підприємства, і самі мешканці будинків:

- Комунальні підприємства повинні своєчасно виплачувати заробітні плати робітникам, в них є домовленості з постачальниками електроенергії та інших енергоносіїв, і треба живі кошти для того, щоб за це все сплачувати. А якщо зростає заборгованість населення – відповідно в ЖЕКів зростає заборгованість перед кредиторами і фактично уповільнюються абсолютно всі роботи. Це відбивається на всьому, включаючи поточні ремонти, прибирання тощо. І найбільш важливо це в осінньо-зимовий період, коли витратна частина значно збільшується, - підкреслив міський голова.*/blockquote

На в Чернігові в різні місяці борги населення перед ЖЕКами бувають від 10 до 30% від загальної суми платежів.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ