У Чернівцях запрацює Регіональне Бюро GIZ

У Чернівцях запрацює Регіональне Бюро GIZ

25.10.17 13:18 0 658
Відкриття Регіонального Бюро GIZ у Чернівцях відбудеться 25 жовтня о 16.00 на вул. Головній, 16. Його урочисто відкриють Регіональний директор GIZ Україна, Білорусь пані Сабіне Мюллер та Директор проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні» пан Матіас Брандт.

Регіональне Бюро GIZ у Чернівцях об`єднає під своїм дахом Інформаційний центр інтегрованого розвитку Чернівців 2030, офіс проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні» та офіс «Програми для України з розширення прав та можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку» (U-LEAD з Європою).

Центр інтегрованого розвитку Чернівців 2030 інформуватиме чернівчан щодо розробки концепції інтегрованого розвитку міста, а також всіх інших супутніх процесів міського розвитку.

Робота проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні» спрямована на створення відповідних правових передумов для сталого міського розвитку та комфортного проживання в українських містах.

Програма для України з розширення прав та можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку” (U-LEAD з Європою) створені з метою інформування мешканців Чернівців та області щодо ходу їх впровадження.

До участі у заході запрошені представники Чернівецької міської ради, обласної державної адміністрації, обласної ради, об'єднані територіальні громади, експертну групу, партнерів проектів та ЗМІ.

Довідково

Проект «Інтегрований розвиток міст в Україні» виконується німецькою урядовою компанією «Deutsche Gesellschaft f?r Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH». У ньому беруть участь Чернівці, Вінниця, Житомир та Полтава. Уряд Німеччини фінансує проект у розмірі 4 млн євро, Уряд Швейцарії надає 1,85 млн євро.

Deutsche Gesellschaft f?r Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH підтримує Уряд Німеччини в досягненні цілей у сфері міжнародного співробітництва заради сталого розвитку. Пріоритетними напрямами співпраці Німеччини з Україною є: демократія, громадянське суспільство, державне управління, децентралізація, енергетика та сталий економічний розвиток. Окрім цього співпраця з Німеччиною охоплює, зокрема, підтримку подолання кризових ситуацій на сході України, а також співробітництво у сфері запобігання ВІЛ/СНІД.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині додержання ...
Наступна новина: В Тернополі зміни до ...

КОМЕНТАРІ