Жіночі браслети бувають різні

Жіночі браслети бувають різні

26.10.17 19:00 0 3113

Прикраси на зап'ясті були неодмінним атрибутом жіночого образу протягом всієї історії людського суспільства. З перших боязких проблисків людського розуму в ньому проявилося почуття усвідомлення краси навколишнього світу і своєї ідентифікації в ньому. Людська особистість завжди володіє потужною емоційною складовою, яка у всіх проявляється по різному. Але тяга до прекрасного і бажання внести в свій образ яскраві індивідуальні особливості супроводжують на всьому шляху розвитку цивілізації. Людство дорослішає, змінюються його критерії краси, але прагнення до самовираження не втрачає своєї актуальності.

Жіночі браслети спочатку мали ритуальне призначення. Вони захищали від злих духів, допомагали здобути перемогу над ворогами і дарували благополуччя. У наш технологічний і раціональний час ми користуємося плодами науки, в нашому житті присутні нові матеріали і змінився весь уклад людського життя. Але прикраси на зап'ясті не змінили своєї привабливості і магічної сили.

Браслет надівається на зап'ясті і контактує з активними точками людського організму, взаємодіючи з ним і надаючи на нього певний вплив. Вважається, що браслет потрібно періодично надягати на різні руки. Права рука стимулює інтелектуальні сили мозку, його розум і логіку. Одягаючи жіночий браслет на ліву руку, ви активізуєте підсвідомість, пробуджуєте емоції, творчі сили та інтуїцію.

Найсильнішим впливом володіють браслети, "зафарбовані" потужними позитивними емоціями. Це може бути подарунок із золота, прикрашеного діамантами, а може бути браслет виготовлений власними руками з бісеру, натуральних каменів або шкіри. Подарунок з рук люблячої людини перетворюється в потужний захист, в якому сконцентрувалася світла енергія турботи і уваги. Браслет, зроблений власними руками, просочений енергетикою майстра, який налаштований на нього, обов'язково поділиться своєю силою і стане заповітним талісманом.

Золоті і срібні браслети

Безсумнівним лідером при виробництві браслетів є благородні золото і срібло. Найкраще купувати ці прикраси самій жінці або отримати в подарунок. Але коли ви вибираєте прикрасу самі, то включаєте механізм підсвідомого знання, який безпомилково підкаже, що потрібно вибрати. У цьому питанні не можна орієнтуватися на вартість виробу. Якщо тільки браслет не є вкладенням грошей, і ви не збираєтеся його носити:

  • Золото має настільки потужною силою, що може поневолити свого господаря. Його чоловіча активна сутність вимагає активності і влади. Багатьом жінкам не рекомендується носити прикраси з золота. Якщо ви часто втрачаєте золоті прикраси, вони ламаються або рвуться ланцюжки, значить золото не ваш метал. Його можна зберігати, але краще віддавати перевагу в щоденному житті браслетам з інших матеріалів;
  • Браслети із срібла можна носити всім жінкам. Ці прикраси чудово виглядають і на юних представницях прекрасної статі і на дорослих успішних жінках. Магія срібла заснована на глибокій істинній жіночності, яка оберігає своїх власниць, дарує їм мудрість і емоційну сприйнятливість. Срібний браслет змінює колір, якщо його довгий час не носити. Він сумує за своєю господининею і втрачає з нею зв'язок.

Браслети із золота і срібла є найбільш затребуваними сучасними жінками завдяки їх чудовим властивостям і чудесному дизайнерському оформленню.

При виборі браслета, орієнтуйтеся тільки на ваш смак, особисте відчуття краси + гармонії, і звичайно ж, здоровий глузд і розумінням в якій ситуації і з яким гардеробом ви будете надягати цей чудовий аксесуар.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як вибрати промислову ...
Наступна новина: Датська ялинка (піхта): ...

КОМЕНТАРІ