У Миколаєві презентували проект «ДІм інновацій»,який покликаний об'єднати винахідників та інвесторів

У Миколаєві презентували проект «ДІм інновацій»,який покликаний об'єднати винахідників та інвесторів

27.10.17 20:17 0 1592

Директор Громадської спілки «Форум українського партнерства» Олександр Кульвановський презентував в Миколаєві проект «Дім інновацій». Подібні організації по всьому світу надають підтримку новаторам, допомагають впровадженню інновацій у всіх сферах життя. Тепер, вважає Олександр Кульвановскій, така потреба назріла і в Україні. Про це він сказав 12 жовтня на відкритті форуму «Миколаївщина - надійний партнер».

- Повною мірою цю потребу ми усвідомили і відчули, коли рік тому ми організували і провели перший великий захід, присвячений питанням впровадження і підтримки інноваційних рішень, - зазначив він.

Отриманий відгук перевершив всі очікування організаторів, тому тоді ж у Києві було започатковано український «Дім інновацій».

- Який не на два дні конференції, а в довгостроковій перспективі буде об'єднувати в єдину спільноту носіїв ідей, вчених, представників сфери освіти, винахідників, стартаперів, венчурних інвесторів, бізнесменів - в загальному, всіх тих, хто готовий займатися інноваціями в Україні, - підкреслив Олександр Кульвановскій.

За його словами, Україні досі не вистачало тієї єдиної ланки, яка б зв'язала носіїв ідей з широкою громадськістю, потенційними інвесторами та партнерами.

- На даний момент ми допомогли в організації вже двох наукових конференцій, ставши генеральним інформаційним партнером. Перша з них - наукова конференція високого міжнародного рівня Integrative Biology & Medicine. Вона з успіхом пройшла в Києві минулого тижня, і ми забезпечили цьому заходу професійне просування в соціальних мережах. Зокрема, команда «Дому інновацій» підготувала близько 30 відеороликів, присвячених темам конференції, і ці ролики переглянуло більше 30 тисяч чоловік, - розповів Олександр Кульвановскій.

На черзі - Міжнародний молодіжний науковий форум з прикладної фізики та інженерії "YSF-2017", який пройде у Львові. У планах «Дому інновацій» також є і проведення власних конференцій - заходів, присвячених найбільш важливим темам в сфері науки та інновацій. І перше з них відбудеться вже в листопаді.

Відзначимо, що «Будинок інновацій» вже став партнером громадської організації «Миколаївщина - надійний партнер».

- На сьогоднішній день ми вже стали тим мостом, який з'єднує сфери науки і бізнесу, світ ідей і практичних рішень. І ми не зупиняємося - ми готові підтримати будь-які свіжі ініціативи та відкриті для будь-яких пропозицій. І ми раді співпраці з усіма, хто готовий допомогти нам зробити Україну країною інновацій, - говорить директор «Форуму українського партнерства».

Раніше колишній глава Миколаївської облдержадміністрації Вадим Меріков заявив, що Миколаївська область має колосальний потенціал, щоб стати економічною столицею півдня України.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Навіщо двигуну потрібно ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ