У Чернівцях на круглому столі обговорюють перспективи та прогнози розвитку виставково-ярмаркової діяльності

У Чернівцях на круглому столі обговорюють перспективи та прогнози розвитку виставково-ярмаркової діяльності

28.10.17 10:15 0 541
Круглий стіл «Виставково-ярмаркова діяльність підприємства як інструмент позиціонування на ринку» розпочав свою роботу у Чернівецькому торговельно-економічному інституті Київського національного торговельно-економічного університету.

Його організовано кафедрою товарознавства, маркетингу та комерційної логістики ЧТЕІ КНТЕУ спільно з Чернівецькою торгово-промисловою палатою.

Метою заходу є обговорення шляхів просування вітчизняних підприємств на внутрішньому і зовнішньому ринках та покращення ефективності їх діяльності шляхом участі у виставково-ярмаркових заходах. В обговоренні беруть участь викладачі та науковці інституту, а також провідні фахівці – практики, представники малого та середнього бізнесу в регіоні.

Темами для обговорення є: перспективи та прогнози розвитку виставково-ярмаркової діяльності в умовах економічних змін, організація та проведення виставково-ярмаркових заходів в регіоні, досвід участі вітчизняних підприємств у виставкових заходах міжнародного рівня, порядок проведення виставково-ярмаркових заходів на території Чернівців, перспективи вирішення проблемних питань участі торговельно-виробничих підприємств у виставково-ярмаркових заходах, просування та позиціонування підприємств в мережі Інтернет, як альтернатива традиційним виставково-ярмарковим заходам тощо.

Виставково-ярмаркова діяльність в Україні органічно вписується в розбудову ринкової економіки, даючи можливість швидко вивчити ринок і зібрати за короткий термін необхідну інформацію. Це найбільш вигідне місце для позиціонування підприємства, формування партнерських договірних відносин із посередниками, споживачами, іншими господарюючими суб'єктами ринку. У період зміни ринкової кон'юнктури виставкова діяльність є бізнесом, який дозволяє виявити попит та пропозицію на товари і послуги

Останнє десятиліття виставки знову стали затребувані світовою економікою як інструмент маркетингових комунікацій, що дає можливість особистого контакту і отримання безпосереднього зворотного зв'язку зі споживачем.

За результатами обговорень на круглому столі буде визначено та запропоновано основні напрями удосконалення та активізації виставково-ярмаркової діяльності в регіоні, які сприятимуть розвитку як виставкової інфраструктури так і просуванню та позиціонуванню регіональних підприємств малого та середнього бізнесу на ринку; також буде розроблено рекомендації, щодо підвищення ефективності та порядку проведення виставок і ярмарків в регіоні.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ