Чернівці: На обліку  для забезпечення санаторно-курортним лікуванням перебуває 103 учасники бойових дій

Чернівці: На обліку для забезпечення санаторно-курортним лікуванням перебуває 103 учасники бойових дій

28.10.17 09:50 0 490
У поточному році в районних управліннях соціального захисту населення департаменту праці та соціального захисту населення Чернівецької міської ради на обліку для забезпечення санаторно-курортним лікуванням перебуває 103 учасники бойових дій, які брали участь у проведенні антитерористичної операції.

Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті на забезпечення постраждалих учасників антитерористичної операції санаторно-курортним лікуванням затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 31.03.2015р. №200.

По бюджетній програмі КПКВ 2505150 «Заходи з психологічної реабілітації, соціальної адаптації та забезпечення санаторно-курортним лікуванням» департаменту доведено план асигнувань в розмірі 472 тис.457,00грн..

Вартість санаторно-курортного лікування для інвалідів війни без ПДВ – 5250 грн., для учасників бойових дій -6300 грн. з ПДВ.

Перелік базових послуг, які входять до вартості путівки, затверджено Мінсоцполітики від 24.05.2017р.

Оздоровлення здійснюється шляхом відшкодування вартості санаторно-курортних послуг шляхом безготівкового перерахування коштів санаторно-курортним закладам за надані послуги на підставі трьох- стороньої угоди (санаторно-курортний заклад- учасник АТО-департамент праці та соціального захисту населення міської ради).

За бажанням учасників АТО їм можуть надаватись додаткові послуги за умови оплати санаторно-курортному закладу вартості наданих послуг за рахунок власних коштів чи інших джерел не заборонених чинним законодавством.

Для отримання санаторно-курортного лікування учаснику антитерористичної операції необхідно звернутися в орган соціального захисту населення за місцем реєстрації з наступними документами:

– заявою;

– довідкою з лікувальної установи 070/0;

– копією посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни;

В поточному році укладено 31 договір. Оздоровлено 30 учасників антитерористичної операції.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: На Тернопіллі МВС ініціює ...

КОМЕНТАРІ