5 порад для тих,хто хоче стати хорошим перукарем

5 порад для тих,хто хоче стати хорошим перукарем

28.10.17 18:58 0 4294

Стати хорошим перукарем не так вже й просто, адже для цього недостатньо просто вміти тримати ножиці в руках і рівно стригти. Якщо за допомогою цієї професії ви хочете заробити грошей, то ваша майстерність має бути на дуже високому рівні. Для отримання хорошого заробітку і залучення постійних клієнтів до справи потрібно підходити серйозно і відповідально.

У цій статті ми розглянемо 5 головних порад, які допоможуть стати кваліфікованим і високооплачуваним фахівцем і дасть нам їх Юлія Бурдинцева, засновниця одноіменної школи-студії перукарів в Москві: http://www.j-center.ru, в якій ви можете пройти курси перукарів широкого профілю, перукарів-універсалів, перукарів-модельєрів, перукарів-стилістів. Навчання триває 1, 2 та 6 місяців. Після закінчення ви отримуєте диплом, практику проходите на клієнтах. Також є можливість проходження стажування, підвищення кваліфікації та працевлаштування.

Порада № 1: Вчитися треба у кращих

Викладачі професійних курсів перукарів зізнаються, що без своїх перших наставників ніколи не стали б професіоналами, якими вони є на сьогоднішній день. Навчитися правильно розбиратися в формах обличчя і визначати стрижки, які їм підходять, досить складно. Розібратися з техніками фарбування також зовсім непросто. А що говорити про вироблення почуття стилю і отримання такого дорогоцінного досвіду? Під керівництвом кращих фахівців ви зможете отримати необхідні навички і стати справжнім спеціалістами.

Порада № 2: Впевненість в собі

На шляху до отримання професії перукаря впевненість - це ваш головний союзник. Роблячи перші кроки в цій області, ви повинні чітко розуміти свої цілі і оцінювати можливості. Ніхто не може підірвати вашу віру в себе, якщо ви бачите себе перукарем в майбутньому. До речі, потенційний клієнт навряд чи захоче довірити свою красу невпевненій в собі людині. Навіть якщо вона чула про талант майстра.

Порада № 3: Спілкування з клієнтами - запорука успіху

З клієнтами потрібно бути люб'язними і уважними. Навчіться їх слухати, оскільки часто багато хто хоче розслабитися і поговорити під час стрижки. Необхідно розпитати про зачіску і образ, який є бажаним. Можливо, вам доведеться підказати підходящий варіант, якщо побачите, що клієнт не впевнений у своєму виборі. Пам'ятайте, що розмова не повинна відволікати вас від роботи, адже навіть хороші відносини з людиною, що сидить в кріслі, не дають вам право на щонайменшу помилку.

Порада № 4: Творчий колектив

Вибираючи місце роботи, віддавайте перевагу салонам з хорошим і згуртованим колективом. Успішно практикувати можна лише тоді, коли ви знаходитесь в гармонії з самим собою і вашим оточенням. Витрачати час на зведення рахунків з колегами і начальством - справа малоприємна і контрпродуктивна. Щоб запропонувати кращі послуги клієнтам, необхідно постійно перебувати в теплій і творчій атмосфері. Тим більше, що так ви будете отримувати максимальне задоволення від того, чим ви займаєтеся кожен день.

Порада № 5: Розвивати почуття стилю

Як вже говорилося вище, хороший фахівець повинен з першого погляду визначати найвдаліші і найвигідніші варіанти стрижок і зачісок для конкретної людини. Тому першокласний перукар завжди стежить за модними тенденціями, розуміє, кому слід їх пропонувати, і вміє делікатно та ненав'язливо переконувати клієнта в тому, що даний варіант підходить йому ідеально.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Степан Барна: Успішне ...
Наступна новина: Квест на детский день ...

КОМЕНТАРІ