Антимонопольний комітет України надав роз’яснення вимог Закону України «Про державну допомогу суб’єктам господарювання»

Антимонопольний комітет України надав роз’яснення вимог Закону України «Про державну допомогу суб’єктам господарювання»

29.10.17 10:34 0 955
Представники структурних підрозділів обласної державної адміністрації та Тернопільської міської ради на запрошення територіального відділення Антимонопольного комітету України (АМКУ) взяли участь в аудіо-конференції з фахівцями Департаменту моніторингу і контролю державної допомоги АМКУ з питань забезпечення дотримання вимог законодавства у сфері державної допомоги суб'єктам господарювання.

В ході конференції фахівці АМКУ надали відповіді на запитання, що попередньо надіслані Уповноваженому органу від Тернопільської та Кіровоградської областей; надали роз'яснення щодо вимог Закону України «Про державну допомогу суб'єктам господарювання» та відповіли на питання, що виникли під час конференції.

На сайті Антимонопольного комітету України оприлюднено роз'яснення від 05 жовтня 2017 р. № 35-рр/дд про застосування законодавства у сфері державної допомоги (http://www.amc.gov.ua/amku/control/main/uk/publish/article/126080), в якому надано відповіді на найпоширеніші питання, що виникають у надавачів державної допомоги, зокрема, щодо відношення певних наявних заходів державної підтримки до державної допомоги; щодо кваліфікації податкових пільг як державної допомоги, щодо необхідності погодження з Комітетом цільових Програм із фінансової підтримки комунальних підприємств та інші.

Аналогічні конференції в режимі аудіо-зв'язку проводяться Комітетом здебільшого двічі на місяць. У разі потреби представники структурних підрозділів облдержадміністрації, райдержадміністрацій, органів місцевого самоврядування, інші суб'єкти, що відповідно до законодавства є надавачами державної допомоги, можуть зв'язатися із територіальним відділенням АМКУ та взяти участь у таких заходах.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За незаконну порубку 17 ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ