Тернопільська легкоатлетка Наталя Стребкова стала чемпіонкою України і змагатиметься у європейській першості з кросу

Тернопільська легкоатлетка Наталя Стребкова стала чемпіонкою України і змагатиметься у європейській першості з кросу

29.10.17 11:50 0 557
Впродовж двох днів у Сумах, в парку «Басівський», тривав чемпіонат України з легкоатлетичного кросу серед дорослих, молоді, юніорів, юнаків та команд ДЮСШ і СДЮШОР. Цей турнір мав статус відбіркового до складу національної збірної України, яка 10 грудня візьме участь в континентальній першості з кросу, що пройде у місті Шаморин (Словаччина).

Чотириста спортсменів - від юнаків та дівчат 2002 р.н. до дорослих, боролись за перемоги на дистанціях від 1 до 10 км та путівки на чемпіонат Європи. Студентка ТНПУ ім. В.Гнатюка, майстер спорту міжнародного класу Наталія Стребкова (ШВСМ, ФСТ «Динамо», тренери Ігор Сташко та Олександр Степанюк) у змаганнях серед молоді до 23 років, подолавши дистанцію 6 км з часом 20.42,0 сек, завоювала перше місце та путівку на участь в чемпіонаті Європи.

Загалом Тернопільщину на змаганнях у Сумах представляло тринадцятеро легкоатлетів - вихованців Бережанської, Збаразької, Зборівської та обласної ДЮСШ, які зуміли в командному заліку серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл України вибороти почесне четверте місце.

Додамо, що право участі у чемпіонаті Європи в Словаччині здобула також і ще одна представниця тернопільської легкоатлетичної школи - колишня вихованка обласної ДЮСШ Наталія Семенович (Олійник), яка зараз виступає за Київську область. Спортсменка на дистанції 6 км серед молоді посіла п'яте місце.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ