Ігор Гундич під час селектору: на Житомирщині включені всі 928 котелень

Ігор Гундич під час селектору: на Житомирщині включені всі 928 котелень

29.10.17 14:39 0 719
Станом на 27 жовтня всі 928 котелень в області забезпечують жителів районів та міст теплом.

Про це доповів голова Житомирської ОДА Ігор Гундич на селекторній нараді щодо проходження опалювального сезону під головуванням Віце-прем'єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка.

— «Житомирська область з теплом – станом на 27 жовтня включені усі 928 котелень. Проблемні питання, які виникають, ми оперативно вирішуємо в робочому порядку», – зазначив Ігор Гундич.

У зв'язку з погодними умовами керівник області підписав розпорядження про початок опалювального сезону ще 3 жовтня. В першу чергу опалення підключили у лікарнях, дитячих дошкільних та загальноосвітніх закладах Житомирщини. І вже 10 жовтня на Житомирщині 1771 соціальний об'єкт підключили до теплопостачання.

За інформацією департаменту містобудування, архітектури, будівництва та ЖКГ облдержадміністрації, тепловою енергією забезпечені 697 дитячих навчальних закладів, 717 загальноосвітніх шкіл, 46 лікарень та 1893 житлові будинки.

23 котельні у цьому році переведені на альтернативні види палива. А також у 44,8% житлових будинків встановлені теплові лічильники.

У процесі підготовки до опалювального сезону 2017/2018 рр. підприємства комунальної теплоенергетики, водопровідно-каналізаційного господарства сформували аварійний запас труб, запірної арматури, пально-мастильних матеріалів.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ