Чернігів: Владислав Атрошенко: У розвитку громадського транспорту нашого міста ми підемо шляхом Вінниці

Чернігів: Владислав Атрошенко: У розвитку громадського транспорту нашого міста ми підемо шляхом Вінниці

29.10.17 10:38 0 664
В Чернігові в приміщені обласної державної адміністрації відбулися урочисті заходи з нагоди Дня автомобіліста і дорожника.

Кращих працівників автомобільної та дорожньої галузі Чернігівщини з професійним святом привітали керівники Чернігова та області.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко в своєму виступі побажав всім працюючим у цій сфері міцного здоров'я, миру та злагоди в родинах.

Він розповів присутнім про те, що в Чернігові загалом налічується близько 400 км автомобільних шляхів, якими щоденно їздять десятки тисяч автомобілів. У цьому році капітально відремонтоване дорожнє покриття вулиць міста площею 72,2 тис м2, з заміною бортового каменю 11,8 тис м.п. Також капітально відремонтовано дорожнє покриття вулиць приватного сектору площею 18,8 тис м2.

Під час свого виступу міський голова торкнувся і питання роботи громадського транспорту міста. Він зауважив, що постійно буде вимагати від перевізників дотримання графіку руху громадського транспорту.

- Я не втручаюся і не заважаю працювати перевізникам, але мене хвилює реакція мешканців міста на роботу громадського транспорту. Потрібно, щоб усі питання були врегульовані. Це стосується і дотримування графіку руху транспорту, особливо вранці, коли люди їдуть на роботу, та вечірній час, коли іноді бракує техніки на маршрутах, а люди чекають. Я вимагаю і буду вимагати дотримання графіку. Всі конкурентні моменти між перевізниками - кому, скільки та яких маршрутів отримати в місті - регулюються без участі міського голови. Всі ці стосунки відкритті і влада не грає на користь когось одного з перевізників - сказав Владислав Атрошенко.

Він також прокоментував існуючий стан транспортної мережі міста та розповів про плани розвитку КП «ЧТУ»:

- Є рейтинг привабливості міст і стан шньої транспортної мережі є якраз тим фактором, який тягне місто назад. Яким чином ми плануємо врегульовувати цю ситуацію? Ми оновимо повністю тролейбусний парк. Це, можливо, певна загроза для приватних перевізників, але ми не звернемо з цього шляху. Також плануємо закупити для КП «ЧТУ» до 50 власних автобусів. Ми будемо намагатися йти по шляху Вінниці, де це питання врегульовано і люди задоволені вирішенням транспортної проблеми.

З нагоди Дня автомобіліста і дорожника керівники області та міста нагородили кращих працівників цієї галузі обласного центру грамотами та подяками.

За сумлінну працю та з нагоди професійного свята – Дня автомобіліста та дорожника:

Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету нагороджені:

– КАЧАЙЛО Іван Михайлович, водій автотранспортних засобів дочірнього підприємства "Пассервіс" публічного акціонерного товариства "Чернігівавтосервіс".

Подяка Чернігівського міського голови оголошена:

– ГРИЩЕНКУ Олегу Віталійовичу, водію легкового автомобіля відділу господарського та транспортного забезпечення Чернігівської міської ради;

– МИЛОВАНОВУ Олександру Альбертовичу, водію автотранспортних засобів приватного акціонерного товариства "Таксосервіс";

– ПОПКУ Віктору Миколайовичу, водію автотранспортних засобів приватного підприємства "Автоера";

– ПРИХОДЬКУ Сергію Миколайовичу, водію автотранспортних засобів 3-го класу комунального підприємства "Чернігівське тролейбусне управління" Чернігівської міської ради.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Житомирській області діти ...

КОМЕНТАРІ