Ворожіння на любов у домашніх умовах

Ворожіння на любов у домашніх умовах

29.10.17 18:28 0 1565

Хочеш дізнатися справжні почуття коханої людини до тебе? Заглянути в майбутнє вашої пари або загадати нареченого? За допомогою простих ворожінь можна зробити всі ці речі. Перед вами кілька перевірених часом і досвідом поколінь способів ворожіння на любов, які обов'язково потрібно спробувати у домашніх умовах. Хоча б заради забави... До речі, на сайті mogura.ru можна погадати на любов в онлайн режимі.

Ворожіння на картах

Щоб почати гадання на любов на картах, необхідно добре перетасувати колоду. Для цього потрібно лівою рукою знімати верхні карти, а після цього знайти короля і даму - саме на них ми і будемо гадати. Далі, в залежності від того, на кого проводиться ворожіння, визначте масть:

  • Бубнова дама - для молодої незаміжньої дівчини;
  • Хрестова дама - для жінки у віці;
  • Червоний король - для одруженого чоловіка;
  • Бубновий король - для холостяка;
  • Король пік - для темноволосого чоловік будь-якого віку, а також офіційної особи;
  • Хрестовий король - для літнього чоловіка.

Виберіть одну карту, а потім обрані навмання дві карти з колоди. Переверніть вибрані карти сорочками вгору і ретельно перетасуйте. Після цього карти необхідно розташувати за спеціальною схемою.

По центру покладіть 2 карти - вони означатимуть, чим зайняті думки. Ліворуч і праворуч навскіс покладіть по 2 карти - вони розкажуть про плани та мрії. 2 нижні карти передбачать найближче майбутнє. Далі покладіть ще 2 карти зліва і справа внизу навскіс - карти в такому положенні розкажуть про те, що станеться в майбутньому. З боків від центральних карт слід покласти ще 2 карти, щоб дізнатися про те, що відбувається з тим, на кого гадаєте. Щоб дізнатися, що у людини під серцем, покладіть під центральну карту 1 сорочкою, а поклавши карту зверху на головну, можна дізнатися про те, що зараз твориться на серці у того, на кого ви гадаєте. Далі з верху колоди скиньте 3 карти і покладіть зверху на основну 1 з них. Так потрібно продовжувати поки не закінчиться вся колода. Відкрийте всі карти і починайте тлумачити, знайшовши значення в інтернеті при ворожінні.

«Суджений-ряджений»

Це найдавніший і самий простий спосіб ворожіння на майбутню любов. Головне в цьому ворожінні - дотримуватися основних правил. Перед ворожінням потрібно протягом дня налаштовуватися на позитивний лад, не допускати поганих думок і слів по відношенню до інших людей. Саме ворожіння краще проводити в ніч з п'ятниці на суботу. Перед сном ти повинна поставити запалену свічку біля ліжка і лягти спати зі словами: «Суджений -ряжений, прийди до мене вечеряти». Під ліжко потрібно поставити склянку води, а зверху на нього покласти шматочок чорного хліба. Це ворожіння зазвичай використовують в новорічний час, але при бажанні його можна використовувати в будь-який час року. Уві сні до вас прийде майбутній чоловік або кохана людина.

Ворожіння з дзеркалом

Вважається, що поклавши перед сном під подушку дзеркало, можна побачити в ньому свого судженого. Підготовка і проведення ворожіння в точності повторюють попереднє ворожіння на нареченого.

Ворожіння на папері

Для цього ворожіння вам потрібно взяти аркуш паперу або газети. Папір потрібно ретельно пом'яти руками, покласти на дно тарілки і запалити сірником. Коли папір згорить, потрібно повільно повернути попіл, поки не побачиш обриси людини або якусь тінь. Це ворожіння здається трохи сумнівним, хоча дівчата, які його використовували, розповідають про вражаючі результати передбачення.

Ворожіння на ланцюжку

Після того, як всі домашні ляжуть спати, візьміть золотий ланцюжок і почніть ворожіння. Треба добре потерти ланцюжок в руках, поки не з'явиться відчуття тепла. Потім перекладіть його в праву руку і з усієї сили киньте її на підлогу. По тому, як ліг ланцюжок, можна тлумачити про майбутнє нареченого і про власне майбутнє:

  1. Якщо ланцюжок утворює рівне коло - в найближчому часі можна не сподіватися зустріти свого судженого;
  2. Ланцюжок утворює рівну смугу - вас чекає низка щасливих подій і велика любов;
  3. Ланцюжок заплутався - попереду вас чекають хвороби і нещастя;
  4. Ланцюжок утворює трикутник - тебе чекає величезний успіх в любові і здійснення потаємних сподівань;
  5. Ланцюжок вийшов у вигляді банта - скоро весілля з судженим;
  6. Ланцюжок утворює серце - у вас все просто чудово, кохана людина, що поруч з вами - це ваша доля

Ворожіння на воску

Це ворожіння допомагає передбачити, наскільки міцна ваша любов і що чекає пару в майбутньому. Для ворожіння вам потрібна свічка будь-якого розміру і форми та невелике блюдце з водою. Запаліть свічку, а блюдце поставте на стіл. Кілька хвилин подумайте про свого коханого і піднесіть свічку до води. Із закритими очима потрібно водити свічкою над блюдцем, поки в воду не потрапить кілька крапель воску.

Далі можна прибрати свічку і розбиратися з результатом ворожіння. Якщо на воді опинилося кілька рівних крапель приблизно однакових за розміром - ваша любов міцна, і ніхто не в силах вас розлучити. Якщо ж краплі впали близько чи склеїлися - вас чекає довге спільне життя, наповнена радістю і щастям. А одна, самотня крапля свідчить про односторонню любові без відповіді. Ці почуття ні до чого не приведуть, так що доведеться забути про чоловіка раз і назавжди.

Висновки

Звичайно, це не всі існуючі ворожіння на любов, а лише найлегші і перевірені часом. Спробуйте на дозвіллі поворожити на коханого, можливо, ви отримаєте дуже цікавий результат.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Чернівці: Ще 18 учасників ...
Наступна новина: Покупка одягу в інтернеті: ...

КОМЕНТАРІ