Особливості та переваги міні-навантажувачів «Амкодор»

Особливості та переваги міні-навантажувачів «Амкодор»

30.10.17 17:19 0 1826

Міні-навантажувачі - це компактні малогабаритні моделі навантажувачів на пневмоколісному або гусеничному ходу. На його стрілі розташовується вантажно-транспортне обладнання. Міні-навантажувачі поширені в таких сферах, як: сільське господарство, комунальні міські служби, будівництво та логістика. Компанія «Амкодор» в своєму асортименті будівельної, складської, комунальної та спеціальної техніки пропонує модель міні-навантажувача Амкодор 211.

Далі, ми поговоримо про його основні особливості і сферу застосування і розповість нам про це співробітник компанії "АВІО ІНВЕСТ": https://avioteh.com.ua/, в якій безпосередньо можна купити техніку даного бренду в Україні.

Сфера застосування

Міні-навантажувач Амкодор - це ідеальне обладнання для проведення різноманітних операцій в умовах обмеженого простору. Саме тому йому немає ціни в комунальному господарстві, де його можна використовувати для робіт у вузьких просторах міських дворів, без побоювань пошкодити навколишні будівлі чи насадження.

За допомогою навантажувача Амкодор 211 можна виконувати: землерийні роботи, транспортні операції, очищення доріг від сміття, снігу та ожеледиці, догляд за територіями і багато іншого. Для успішного і швидкого проведення безлічі операцій навантажувач має наступні риси: універсальність, компактність, висока швидкість, маневреність і простота в управлінні.

Конструктивні особливості

На навантажувачі Амкодор-211 встановлені гідравлічні насоси і мотори італійської фірми Bondoli, які складають основу трансмісії ходу машини. Завдяки високоякісному європейському гідравлічному обладнанню в рази збільшується ефективність навантажувача, його тягово-динамічні властивості, підвищується тяга при взаємодії з ковшем і бульдозерним відвалом.

Вантажопідйомність навантажувача дорівнює 1200 кг. Це один з найважливіших параметрів машини, який привертає до неї увагу. Ця особливість виконання вигідно виділяє міні-навантажувач на тлі іншої подібної продукції, випущеної в країнах СНД - вантажопідйомність такої техніки зазвичай не перевищує 800 кілограм.

Комфортний дизайн кабіни

Нова конструкція кабіни збільшує комфорт оператора під час роботи. Завдяки панорамному склінню кабіни водія навантажувачу надано відмінний огляд робочої площі. Також кабіна зручна з точки зору обладнання: м'яке сидіння має ергономічну форму. Навантажувач управляється за допомогою джойстиків, які розташовані близько до рук оператора. В цілому всі необхідні органи управління розташовані близько і зручно, що дозволяє не відволікатися під час роботи, а зосереджувати увагу лише на безпосередньому об'єкті маніпуляцій.

Кабіна оснащена системою опалення для комфортабельної роботи в холодну пору року, а в спекотну погоду оператор може відкрити люк, який розташований на даху машини.

Ергономічна конструкція і компактні розміри навантажувального обладнання дозволяють забезпечити роботу з автомобільним транспортом, борти якого можуть досягати у висоту 2,4 метра. Кліренс навантажувача становить 230 мм, завдяки чому підвищується прохідність спецтехніки по складних ділянках і непевних грунтах.

Міні-навантажувач здатний розвивати швидкість від 10 до 12 кілометрів на годину. Машина оснащена потужним двигуном, тягове зусилля становить 3,5 тонни. Для більш швидкого і простого запуску дизельного приводу при низьких температурах в конструкції навантажувача передбачено електрофакельний пристрій.

Асортимент навісних робочих органів

Швидкозамінні органи навантажувача значно розширюють спектр його застосування. Серед додаткового навісного обладнання для компактного міні-навантажувача представлені:

  • навантажувальний ковш;
  • щелепне захоплення;
  • захоплення для бордюрного каменю;
  • бульдозерний відвал;
  • вильчате захоплення;
  • бетонозмішувач;
  • монтажний гак;
  • навантажувальні вила;
  • сільськогосподарські вила;
  • гідравлічний молот;
  • бур;
  • збиральна щітка.

Все додаткове робоче обладнання для міні-навантажувача є швидкозмінним, і його заміна займається не більше 2 хвилин. Для того щоб поміняти навісний робочий орган, оператору навіть не треба залишати робоче місце. Це дуже зручна особливість техніки, яка робить модель незамінною в складних умовах або в холодну погоду, а також збільшує швидкість виконуваних робіт. Міні-навантажувач Амкодор - це універсальна і компактна модель для широкого спектру застосування.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Как правильно выбирать ...
Наступна новина: Як проводять монтаж систем ...

КОМЕНТАРІ