Як проводять монтаж систем відеоспостереження?

Як проводять монтаж систем відеоспостереження?

30.10.17 17:47 0 1835

"Монтаж систем відеоспостереження починають тільки після складання проекту, узгодження робіт, а також наявності домовленості про супровід. Будь-які установчі роботи прийнято розділяти на окремі етапи, що дозволяють більш повно контролювати їх виконання, тому монтаж систем відеоспостереження завжди виділяють і розглядають в якості завершальній стадії. Попередні моменти визначають, як виконати установку і супутню їй настройку", - розповідає співробітник компанії "Абсолют - Автоматик": http://absolut-automatik.kiev.ua/cat28-videonabludenie, яка займається монтажем відеоспостереження в Києві.

Як виконати монтаж відеоспостереження без помилок?

При замовленні послуг з впровадження системи відеоспостереження замовника більше цікавить відсутність помилок в проекті, що призводять до неминучих витрат на придбання ряду нових витратних матеріалів, іноді іншого обладнання, проведення додаткових робіт по штробленню, свердлінню стін / стель. Щоб провести процедуру установки безпомилково, досить дотримуватися простих для досвідченого майстра правила:

  • Строго дотримуватися узгодженого проекту;
  • Надати замовнику повноцінну консультацію про особливості обраних ним моделей камер та іншого обладнання;
  • Перед початком монтажу отримати всі дозвільні документи.

Якщо дотримуватися заздалегідь складеного плану, то здійснити проект буде просто і займе це мінімально можливий час. Ще слід відразу узгодити з клієнтом, що включає в себе процес монтажу (кріплення камер, прокладку кабелю, підключення до ресивера / реєстратору, налаштування обладнання, тестування).

Етапи, що передують монтажним роботам

Безпосередньо перед початком настановних заходів буде потрібно провести ряд робіт, які в разі їх кваліфікованого виконання дозволяють надавати гарантії високої якості монтажу. Полягають попередні етапи в зборі даних про об'єкт для складання плану робіт, схеми розташування камер, комунікаційних ліній, іншого обладнання.

Типовими є такі моменти:

  1. Виїзд на об'єкт і первинний огляд;
  2. Обговорення із замовником його вимог до системи відеоспостереження, з'ясування потреб і відповідності їх реальним можливостям;
  3. Розробка попереднього проекту;
  4. Узгодження з замовником (за наданим прайс-листом можна перевірити загальний бюджет, хоч на калькуляторі);
  5. Складання фінального варіанту проектної документації з договором.

І тільки після того, як підписані документи, компанія отримує право на старт монтажних робіт. У проекті описуються будь-які особливості будівлі, включаючи матеріали стін / стелі, необхідність прокладки кабельних ліній відкритим / прихованим способом та інші технічні деталі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Особливості та переваги ...
Наступна новина: Як правильно вибрати ...

КОМЕНТАРІ