В Житомирській області у Довбиській ОТГ триває реконструкція амбулаторії

В Житомирській області у Довбиській ОТГ триває реконструкція амбулаторії

31.10.17 11:05 0 497
У Довбиській ОТГ Баранівського району реконструюють амбулаторію загальної практики сімейної медицини, де жителі сіл та селищ зможуть отримувати якісну первинну допомогу на місцях.

Довбиська амбулаторія – один із 33 проектів, які реалізуються у 2017 році за кошти Державного фонду регіонального розвитку.

«Медична реформа передбачає собою надання якісних медичних послуг на первинній ланці, в першу чергу у сільській місцевості. Тепер зовсім не обов'язково їхати із села у район або обласний центр, аби отримати кваліфіковану консультацію лікаря. В амбулаторіях будуть працювати сімейні лікарі, які надаватимуть професійну медичну допомогу поряд з будинком пацієнта», – зазначає начальник управління охорони здоров'я ОДА Микола Суслик.

Загальна вартість робіт з реконструкції амбулаторії – 1 млн 130,227 тис. грн.

На сьогоднішній день в амбулаторії вже проведені внутрішні і зовнішні роботи, а саме: облицювання стін та улаштування покриттів підлог керамічною плиткою, підшивка стелі та обшивка стін гіпсокартоном, утеплення фасадів цоколя, внутрішні і зовнішні мережі водопостачання та каналізації та інше.

Залишилися роботи із благоустрою території.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Попудренка,16: ...
Наступна новина: Чернівці: Реєстр платників ...

КОМЕНТАРІ