На Тернопіллі степан Барна зустрівся з дітьми зі Слов’янська

На Тернопіллі степан Барна зустрівся з дітьми зі Слов’янська

01.11.17 15:01 0 803
Цими днями на Тернопільщині перебувають учасники інтелектуально-розвиваючих ігор, команда «Друге дихання» зі Слов'янська Донецької області. 30 жовтня, вони зустрілися з головою Тернопільської ОДА Степаном Барною.

За його словами, такі зустрічі, обмін досвідом та спільні проекти мають надзвичайно велике значення, а тому з боку обласної державної адміністрації лише підтримуються.

«Я радий, що ви до нас приїхали, адже в умовах, коли країна потерпає від російського агресора, нам як ніколи потрібно гуртуватися та об'єднуватися спільними позиціями, поглядами, рішеннями, проектами. Наші хлопці з області тривалий час дислокувалися під Слов'янськом. Тому ми також маємо, що обговорити. Я щиро вдячний вам та вашим батькам за вашу позицію і запрошую вас провести на Тернопільщині різдвяні та великодні свята», – зазначив Степан Барна під час спілкування з дітьми.

Довідково:

учні Слов'янської ЗОШ №11 приїхали на Тернопільщину в рамках 25-го чемпіонату України з інтелектуально-розвиваючих ігор «КРОКС». Це єдина команда зі Східної України. Загалом у чемпіонаті, який тривав у Тернополі упродовж трьох днів, брали участь 14 команд. Організатором чемпіонату виступила Тернопільська ЗОШ №10. Змагання складалися із трьох блоків завдань – спортивні, інтелектуальні та розвиваючі.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ