Фільм «Червоний 2» будуть знімати на Тернопільщині

Фільм «Червоний 2» будуть знімати на Тернопільщині

01.11.17 13:18 0 741
Про те, що продовження українського фільму «Червоний» за мотивами роману Андрія Кокотюхи зніматимуть на Тернопільщині, стало відомо під час зустрічі продюсерської групи кінострічки з головою Тернопільської ОДА Степаном Барною. Власне, фільм «Червоний 2» – це буде передісторією до того, що глядачі вже бачили у першій частині фільму.

Невипадково зйомки картини відбуватимуться на Тернопільщині, адже саме наша область вважається центром зародження національно-визвольного руху та боротьби за вільну та незалежну Державу. Тому історія нашого краю багата не лише подіями, а й цікавими локаціями та багатою природою.

Нагадаємо, у Тернополі допрем'єрний показ кінострічки «Червоний» відбувся напередодні Дня Незалежності України. Фільм розповідає про події 1947 року, коли згідно з сюжетом головний герой – воїн УПА Данило Червоний, потрапляє у концтабір ГУЛАГу. Разом з іншими українцями він не готовий миритися з тоталітарним режимом. Тому під його проводом вони кидають виклик кримінальникам та керівництву табору, піднімають збройне повстання й здобувають свободу. Гасло стрічки «Боротьба, яка триває досі».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ