Транспортне кільце у Польщі названо на честь Тернополя

Транспортне кільце у Польщі названо на честь Тернополя

01.11.17 12:00 0 507
У польському місті Ельблонг відбулося урочисте відкриття Рондо Тернополя за участю польського консула у Львові Володимира Салгостоускі, заступника маршалека Мирона Сікса, очільника Тернополя Сергія Надала, депутатів та жителів Ельбльонга.

«Традиція називати транспортні розв’язки назвами міст-партнерів була взята з Компьєна, де також розташована кільцева траса міста Ельблонг. Це традиція є доказом міжнародної дружби Ельблонга та Тернополя, яка відзначає цього року 25 років», - зазначив президент Ельблонга Вітольд Робльюскі.

Міський голова Сергій Надал подякував польським партнерам за плідну співпрацю.

«Від усіх тернополян щиро дякую місту Ельблонгу за 25-річну співпрацю. Адже Ельблонг - це перше місто, з яким Тернопіль підписав партнерську угоду. Дякую Президенту та міській раді Ельблонга за таке чудове вшанування Тернополя. Поляки завжди були послами України в Європейському Союзі і ми надіємося за продовження продуктивної співпраці», - зазначив очільник Тернополя.

До слова, постановою міської ради Ельблонга від 7 вересня 2017 року транспортному кільцю у Ельблонгу на перетині вулиць Незалежності і Конопницької було дано назву Rondo Тернопіль. Це одне з п'яти кілець у Ельблонгу, яке називається іменем міста-партнера.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: У працівників ...
Наступна новина: Чернівчани здійснять ...

КОМЕНТАРІ