Чернівці: Принципи правильного ведення бухгалтерських та кадрових документів обговорили на семінар для підприємців

Чернівці: Принципи правильного ведення бухгалтерських та кадрових документів обговорили на семінар для підприємців

01.11.17 10:38 0 573
У рамках превентивних заходів департаментом праці та соціального захисту населення міської ради проведено семінар для суб'єктів господарювання «Інспекційні відвідування та відповідальність за недотримання трудового законодавства».

Його основною метою було правильне ведення бухгалтерських та кадрових документів, упередження суб'єктів від можливих штрафних санкцій, щоб всі підприємства та організації були готові до інспекційних відвідувань.

Про проведення інспекційних відвідувань на підприємствах та у фізичних осіб, які використовують працю найманих працівників, ознайомив присутніх начальник відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Чернівецькій області Юрій Пуріч. Наголошено, що нехтування мінімальними гарантіями в оплаті праці, роботодавцю коштуватиме значних коштів, від розміру мінімальної заробітної плати (3200 грн.) до 100-кратного її розміру.

Учасники семінару отримали вичерпні відповіді на різноманітні питання. Представники Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області та Головного управління ДФС у Чернівецькій області, які брали участь у семінарі, зауважили на особливостях заповнення та термінах подачі звітності.

Аудиторія семінару – представники виробничої сфери. Це один з найскладніших видів економічної діяльності, як по веденню обліку і звітності, так і по організації роботи. Заступник управління з питань праці департаменту праці та соціального захисту населення міської ради Маргарита Стратійчук детально зупинилась на питаннях соціального захисту працівників, охорони праці та атестації робочих місць за умовами праці. Адже, збереження життя та здоров'я праціючих – є основним завданням кожного роботодавця.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Програма підтримки ...
Наступна новина: Внаслідок негоди на ...

КОМЕНТАРІ