Готель

Готель "Козацький Стан" отримав 4 зірки

01.11.17 22:40 0 5511

Готелю «Козацький Стан» було присвоєно 4-зірковий статус. Тепер він повністю відповідає вимогам, що пред'являються до готелів вищої категорії. 4 зірки відносяться до вищої категорії в світовій класифікації готелів. Це означає, що заклад обладнано зручними під'їзними шляхами і упорядкованою територією, в номерах використовуються меблі та оздоблення преміальної якості. Настільки ж високому рівню відповідає і обслуговування в номерах і ресторанах. Стандарт обумовлює всі дрібниці, включаючи:

  • постільну білизну;
  • санітарно-технічне оснащення;
  • наявність в номерах міні-барів;
  • рушників та ін.

«Козацький Стан» є відмінним прикладом готеля під Києвом, який на 100 % відповідає поняттю «4 зірки». Він знаходиться в мальовничому місці всього за 15 хвилин їзди від міжнародного аеропорту «Бориспіль». Готель може запропонувати гостям на вибір будь-який з 58 номерів або 10 гостьових будиночків, які варто описати окремо.

Затишні дерев'яні будиночки комплексу орендують не тільки гості столиці. Багато киян, втомлені від шуму і суєти мегаполісу, вважають за краще проводити вихідні в заміському комплексі в «Козацькому стані». Будиночки оформлені в різних стилях. Це може бути хай-тек, національний український стиль або «тепла» обробка колод. Є будиночки з просторою терасою, сауною, басейном та джакузі.

Для проведення масових заходів у готелі передбачені 5 конференц-залів, кожен з яких дуже комфортабельний, отже організація конференцій пройде на найвищому рівні. У цих залах можна провести як невеликий корпоративний тренінг, так і міжнародну конференцію для яких може бути надате необхідне обладнання (фліпчарти, плазмова панель, проектор і проекційний екран, а також конференц-система PA-CONF).

«Козацький Стан» - це прекрасний заміський ресторан Києва з відмінною кухнею і живою музикою. Клієнти закладу можуть відпочити і смачно поїсти в одному з трьох ресторанних залів комплексу або літньому майданчику.

Різноманітність сніданків додасть шведський стіл з свіжовичавленим апельсиновим соком. У кожному номері мешканців чекає міні-бар і безкоштовна мінеральна вода, для зберігання цінних речей передбачені сейфи. При необхідності клієнти можуть скористатися послугами пральні та хімчистки.

Високий рівень підтверджують сучасно обладнаний спортзал і більярдна, які доступні гостям безкоштовно.

Настільки ж ретельно в «Козацькому стані» підходять і до облаштування території. У той час, поки старші постояльці насолоджуються літнім відпочинком на затишній терасі готелю, малюкам не доведеться нудьгувати: їх увагу безсумнівно приверне упорядкований дитячий майданчик з досвідченим аніматором.

Робота багатьох жителів сучасних мегаполісів тісно пов'язана зі всесвітньою павутиною. У гостей комплексу не виникає проблем з доступом в інтернет. На всій території «Козацького Стану» працює безкоштовний високошвидкісний Wi-Fi.

Для розміщення автомобілів передбачена простора парковка з відеоспостереженням і спеціальною зарядною станцією для таких популярних останнім часом електромобілів: тому власники Nissan Leaf і Tesla можуть не турбуватися про розряджену батарею.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Термокружка Starbucks: Огляд
Наступна новина: Приобретение подарков в ...

КОМЕНТАРІ