У суді розпочато розгляд матеріалів кримінального провадження стосовно 24-річної рівнянки,яка обвинувачується в умисному вбивстві

У суді розпочато розгляд матеріалів кримінального провадження стосовно 24-річної рівнянки,яка обвинувачується в умисному вбивстві

03.11.17 11:05 0 632
Рівненським міським судом 01.11.2017 розпочато розгляд по суті матеріалів кримінального провадження за обвинуваченням 24-річної жительки обласного центру в умисному убивстві (ознаки кримінального правопорушення, що передбачене ч. 1 ст. 115 КК України).

У судовому засіданні прокурор оголосив обвинувальний акт. За клопотанням державного обвинувача суд продовжив обвинуваченій запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Нагадаємо, ця подія сталася у лютому 2017 року. В одній із квартир житлового будинку в м. Рівне жінка умисно позбавила життя свого колишнього чоловіка – відомого перукаря, завдавши йому не менше 11 ударів ножем. Після скоєного, того ж дня, залишивши своїх двох малолітніх дітей, зловмисниця виїхала за межі держави до Арабської Республіки Єгипет. У березні цього року за результатами міжнародного розшуку підозрювану було затримано компетентними органами іноземної держави та згодом екстрадовано до України.

Тепер її долю вирішить суд.

Згідно із санкцією статті КК України жінці загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів проводить ...

КОМЕНТАРІ