Чернігів: Переселенці з Попудренка,16 безперешкодно проживатимуть у наданому їм тимчасовому житлі до повернення додому

Чернігів: Переселенці з Попудренка,16 безперешкодно проживатимуть у наданому їм тимчасовому житлі до повернення додому

03.11.17 14:25 0 578
Одним з рішень виконкому Чернігівської міської ради, прийнятих учора, 31 жовтня, є продовження терміну дії ордеру в тимчасовому житлі (однокімнатній квартирі) на наступний рік Світлані Акуленко – матері молодої жінки, яка загинула при руйнуванні частини будинку на Попудренка, 16.

Як і решта мешканців пошкодженого будинку, вона безперешкодно проживатиме в наданому містом тимчасовому житлі до відновлення Попудренка, 16. Після цього вони отримають можливість повернутися до своїх кімнат.

За даними Управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради, окрім цієї жінки, на з 219 мешканців пошкодженого будинку 162 особи (всі, хто потребував) проживають у гуртожитках чотирьох навчальних закладів. Кімнати виділені навчальними закладами за домовленістю з містом, яке суттєво допомогло в їх підготовці до заселення: робилися ремонти на поверхах гуртожитків, встановлювалося додаткове обладнання в приміщеннях загального користування. Орендної плати за проживання переселенці не сплачують, вона щомісячно вноситься з бюджету міста.

Решта жильців пошкодженого гуртожитку знайшли собі помешкання самостійно.

Читайте також:

Попудренка, 16: місто готове розпочати відновлення будинку

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Зекономлена ...
Наступна новина: На Тернопіллі виплати ...

КОМЕНТАРІ