Чернівці: Городяни отримують кошти за зекономлену частину субсидій

Чернівці: Городяни отримують кошти за зекономлену частину субсидій

03.11.17 15:46 0 638
У Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапного газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, внесених постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2017р. №300, внесено зміни.

Відповідно до них, частина невикористаної суми субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газо-,електропостачання для індивідуального опалення, що в еквіваленті не перевищує вартості (станом на 1 травня нового неопалювального сезону) 100 куб.метрів природного газу або вартості 150 квт.г електричної енергії, перераховується на особовий рахунок одержувача субсидій в банківській установі або виплачується через відділення поштового зв'язку ПАТ «Укрпошта» на підставі особистої заяви, поданої до структурного підрозділу з питань соціального захисту населення.

За інформацією районних управлінь соціального захисту населення департаменту праці та соціального захисту населення Чернівецької міської ради для отримання коштів частини невикористаної субсидії звернулось 6565 одержувачів із 10123 субсидіантів, в яких за даними підприємств-надавачів послуг з газо- та електропостачання на рахунках залишилась частина зекономленої субсидії, що складає 64%. Загальна сума невикористаних субсидій щодо яких зареєстровано бюджетні зобов'язання в органах Казначейства склала 4263,4 тис.грн.. Станом на 1.11.2017р. виплату проведено 4190 заявникам на суму 2715,8 грн..

При отриманні субвенцій з державного бюджету на вищезазначені витрати виплату коштів буде проведено в найкоротший термін.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ