Команда тернопільських плавців – чемпіон України з акватлону

Команда тернопільських плавців – чемпіон України з акватлону

03.11.17 12:19 0 876
Впродовж двох днів у Трускавці на Львівщині тривав чемпіонат України з морських багатоборств та акватлону (різновид змагань з морських багатоборств, в які входить плавання та біг) серед юнаків та дівчат молодшої вікової групи (10-13 років). Паралельно з чемпіонатом України відбулися Всеукраїнські змагання «Золота Осінь» з цього ж виду спорту серед юнаків та дівчат старшої (16-18 років) і середньої (13-15 років) вікових груп та першість Львівської області серед дітей 2008-2009 років народження.

У змаганнях узяли участь збірні команди з міста Києва, Львівської, Київської, Івано-Франківської, Тернопільської, Чернівецької, Черкаської, Херсонської, Чернігівської, Одеської та Дніпровської областей України.

Спортсмени відділення плавання КДЮСШ №1 міста Тернополя підтвердили здобуте минулого року звання чемпіонів України з акватлону у командному заліку серед юнаків та дівчат молодшої вікової групи (2005-2007 р.н). Причому перемогу здобули як команда хлопців (Микола Данилевич, Азіз Салег та Деревецький Олег), так і команда дівчат (Валерія Сивак, Діана Протоковська та Катя Устимчук).

У інших вікових категоріях спортсменів, які брали участь у Всеукраїнських змаганнях з акватлону та проходили паралельно з чемпіонатом України, переможцями та призерами стали вихованці відділення плавання КДЮСШ №1 Сергій Лисобей, Ольга Костів, Віктор Деревецький, Данило Власенко, Радміла Базюк, Катя Назаревич, Маргарита Дюк, Віктор Зарудний, Артем Вовк. Підготували спортсменів тренери-викладачі відділення плавання Антонишин К.М., Мазур С.З. та Редьква Ю.Б.

Вітаємо тернополян з перемогами у новому для них виді спорту! Бажаємо і в подальшому підніматися на п'єдестали, отримувати заслужені нагороди та своїм прикладом показувати ровесникам, що, займаючись улюбленим видом спорту, можна перемагати навіть у незвичних для себе змаганнях! Головне - бажання брати участь та перемагати!

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Волинянина судитимуть за ...

КОМЕНТАРІ