В Житомирській області депутати облради затвердили програми соціального захисту чорнобильців та забезпечення житлом дітей-сиріт

В Житомирській області депутати облради затвердили програми соціального захисту чорнобильців та забезпечення житлом дітей-сиріт

03.11.17 15:49 0 558
Депутати Житомирської обласної ради затвердили програми соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, на 2017-2021 роки, та забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2018-2022 роки.

Такі рішення депутати прийняли 2 листопада, під час 13 сесії обласної ради сьомого скликання.

Програми покликані забезпечувати житлом соціально вразливі верстви.

Програма про соціальних захист населення виконуватиметься за кошти місцевих бюджетів у межах фінансових можливостей (у частині забезпечення житлом). У черзі на отримання житла або покращення житлових умов перебуває 3 492 сімей, які постраждали від Чорнобильської катастрофи.

У питаннях медичного забезпечення цієї категорії громадян залучаються кошти і з обласного бюджету.

На програму забезпечення житлом дітей-сиріт на 5 років виділяється з обласного бюджету 18 млн 610,1 тис. грн, співфінансувати будуть і місцеві бюджети.

678 дітей взагалі не мають житла. Впродовж 2018-2022 років 334 дитини, згідно із законодавством, потребуватимуть постановки на соціальний квартирний облік.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Городяни ...
Наступна новина: Україна та Королівство ...

КОМЕНТАРІ