Сонячні батареї на балконі: Чи варто їх монтувати?

Сонячні батареї на балконі: Чи варто їх монтувати?

04.11.17 14:44 0 4696

На сьогоднішній день, альтернативні джерела енергії стали ще доступнішими. Їх все частіше можна спостерігати на міських балконах чи заміських будинках. Сьогодні ми з'ясуємо, як встановити сонячну батарею на балконі, скільки це коштує і навіщо це потрібно.

Сонячні батареї на балконі

Є 2 варіанти монтажа сонячних панелей:

  1. збірка окремих деталей вручну;
  2. або купівля і встановлення готового набору, який складається із системи акумуляторів та самих сонячних панелей.

Для тих, хто вирішить робити все своїми руками, процес виготовлення домашньої сонячної батареї докладно описаний в мережі. Ентузіасти з спеціалізованих спільнот в соціальних мережах також готові дати поради.

Який же варіант краще вибрати?

Готове рішення обійдеться трохи дорожче (від 11 до 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, в залежності від комплектації та розміру). До речі, купити сонячні батареї для дому можна в компанії ЕКО ЕНЕРГІЯ  за адресою: м. Івано-Франківськ, вул.Гетьмана Мазепи, 72.

Збирання буде коштувати від 5 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, при цьому потрібно самим правильно підібрати деталі установки.

У вітчизняних умовах будь-якому покупцеві найлегше звернутися в спеціалізовану фірму і вибрати собі установку до смаку, тому що вам не потрібні зайві проблеми з її збіркою».

Для українських умов професіонали рекомендують зупинити свій вибір на полікристалічних модулях. Вони краще підходить для нашого клімату.

Переважна біьшість готових установок оснащені: контролерами, акумуляторами і пристроями зі стандартними або usb-виходами.

Головне - розібратися, для чого вам потрібна така установка. Весь свій будинок ви на солярну енергію навряд чи переведете, потрібні великі поверхні для установки батарей. У будь-якому випадку - пробуйте, будь-яке використання відновлюваної енергії, особливо в наших погодних умовах - це величезний крок вперед!

Чи потрібен дозвіл на монтаж сонячних батарей на своему балконі?

Для монтажа на своєму балконі сонячних батарей, не потрібні ніякі юридичні дозволи. Тобто, якщо панелі легкі, не збільшують навантаження, якщо їх розміщення не пов'язане, наприклад, з демонтажем огорожі балкона, то ніякого узгодження не потрібно.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як вибрати зоомагазин?
Наступна новина: Использование сжиженного ...

КОМЕНТАРІ