Якими повинні бути весільна сукня і костюм наречених?

Якими повинні бути весільна сукня і костюм наречених?

05.11.17 01:30 0 5443

Найважливіше питання для більшості наречених - в чому "йти під вінець"? Варіантів сьогодні є просто безліч.

Бажання нареченої виглядати на власному весіллі надзвичайно цілком зрозуміле. Варіантів сьогодні хоч відбавляй: весільну сукню можна взяти напрокат, купити, замовити в інтернеті (до речі, в Києві це можна зробити в салоні "Діана": https://diona-salon.in.ua/). У тих, хто жадає ексклюзиву, шлях один - до знайомої швачки або в ательє.

Співробітник приватного ательє з пошиття весільних суконь розповідає:

"Тут потрібно бути не тільки знавцем своєї справи, а й психологом. Сукня має виправдати очікування нареченої і при цьому відповідати її зовнішності, фігурі, темпераменту. Буває, дівчина приносить фотографії вподобаного їй фасону, а майстрии бачать, що це абсолютно не її стиль. Наприклад, наречена з пишними формами бажає облягаючий силует або дуже коротку спідницю. У таких випадках доводиться делікатно переконувати, пропонувати інший варіант. Робота над ескізом починається вже з моменту вибору тканини, щоб її фактура збіглася з фасоном сукні. Що стосується кольору, поряд з класичним білим зараз популярне контрастне кольорове оформлення. Часом весільна сукня більше нагадує карнавальний костюм - відповідно до ідеї тематичного весілля. За бажанням замовниць виготовляються і аксесуари - рукавички, болеро, сумочки".

Корисні поради:

  • Щоб не забруднити плаття рум'янами або помадою, перед приміркою видаліть косметику з обличчя;
  • Приміряти плаття потрібно у взутті з такою ж висотою каблука, як і в весільних туфельках.

Хлопець хоч куди

Навіть байдужий до моди чоловік хоче виглядати на своєму весіллі франтом. Женихи в чорних, антрацитових або темно-синіх весільних костюмах укупі з білосніжними сорочками і однотонними краватками завжди виглядають стримано, непомітно, але неповторно елегантно.

Весільна класика - це костюми-трійки. Одягнувши такий комплект, наречений може зняти піджак під час неофіційної частини свята, не втративши урочистого вигляду. Однак на відміну від піджака жилетка підкреслює всі недоліки фігури і виглядає добре лише на чоловіках атлетичної статури. Фрак теж треба вміти носити. Під нього необхідно підібрати накрохмалену рубашку, жилет, метелика або стильну краватку-пластрон. Якщо під фрак надіти чорний жилет і метелика, нареченого цілком можуть прийняти за метрдотеля або офіціанта. Із взуття до фрака підходять виключно чорні лакові туфлі.

Щоб справити враження на свою суджену, можна надіти наряд легендарного Джеймса Бонда. Під смокінг слід надягати сорочку, краватку-метелика, пояс або жилет (з білим смокінгом - білий, з чорним - чорний) і покласти хустку в нагрудну кишеню.

Булавки, затискачі, запонки та інші аксесуари слід підбирати одне до одного і весільного костюма з особливою ретельністю. Наприклад, якщо у нареченого запонки срібного кольору, то бляха на ремені ні в якому разі не повинна бути золотою. А якщо він віддав перевагу фраку, то треба відмовитися від наручних годинників на користь кишенькових на тонкому ланцюжку.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ