4 листопада у ПК «Березіль» відбудеться звіт міського голови та керівників управлінь Тернопільської міської ради за 2017 рік

4 листопада у ПК «Березіль» відбудеться звіт міського голови та керівників управлінь Тернопільської міської ради за 2017 рік

05.11.17 09:46 0 592
У суботу, 4 листопада 2017 року о 14:00 у приміщенні палацу культури «Березіль», за адресою: вулиця Миру, 6 відбудеться звіт роботи Тернопільської міської ради за 2017 рік.

Щорічно керівники виконавчих органів Тернопільської міської ради та міський голова публічно звітують за рік роботи перед громадою на відкритій зустрічі.

«Щиро дякую всім тернополянам за рік спільної праці на користь нашої громади та нашого міста. Цього тижня настав час для публічного звіту мерії Тернополя та планування нашої роботи на 2018 рік. Вся команда мерії буде звітувати перед громадою Тернополя, яка й наділила нас відповідними повноваженнями, тому для нас так важлива думка тернополян про роботу мерії. Дуже важливі Ваші пропозиції для подальшого розвитку нашого міста», - зауважив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Запрошуємо тернополян!

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Тимчасово ...
Наступна новина: Чернівці: Аматорський театр ...

КОМЕНТАРІ