Властивості короткострокових онлайн позик

Властивості короткострокових онлайн позик

05.11.17 13:46 0 5913

Звичайно, кожна фірма, що видає короткострокові онлайн позики, виставляє свої особливі вимоги до позичальників і умови отримання грошей, але є певні пункти, які можна знайти в договорі будь МФО.

Терміни видачі онлайн позики

терміни

Короткострокові позики зазвичай видаються на період від 1 дня до 1 місяця. Звичайно, можна збільшити термін дії кредитного договору, але це буде невигідно самому позичальникові, оскільки крім основного боргу він буде змушений платити величезні відсотки.

Які потрібні документи

документи

Документи для МФО потрібні самі мінімальні. Як правило, достатньо тільки паспорта з пропискою на території України. Якщо необхідна сума буде перевищувати якийсь внутрішній ліміт компанії, вона може вимагати від клієнта додаткові документи. До них можна віднести:

  • паспорт громадянина України;
  • пенсійне посвідчення;
  • ідентифікаційний код;
  • закордонний паспорт;
  • водійські права.

Чи потрібна довідка, заставу або поручитель

застава

Щоб отримати гроші в кредитній організації не вимагається довідка про доходи, якийсь заставу і наявність поручителів.

Вік

вік

Короткострокову позику не видадуть особі молодше 18 років. У деяких організаціях також встановлена ​​верхня вікова планка в 65 років, але є спеціальні мікрофінансові організації надають позики для пенсіонерів.

Мета видачі позики

Лише деякі фірми погодяться оформити цільовий кредит. Зазвичай його отримують тільки в банку.

Сума займу

Сума займу

Розмір короткострокової позики може варіюватися від 50 до 15 000 гривень. Чим більше хоче взяти позичальник, тим довше буде вирішуватися його питання. У разі великих сум організація перевіряє інформацію про людину в БКІ та правоохоронних органах. Якщо ж клієнт збирається отримати гроші до зарплати в розмірі до 1000 гривень, то йому видадуть такий мікрокредит в день звернення.

Процентна ставка

Процентна ставка

Відсотки в таких компаніях вказуються за день користування позикою і коливаються від 0,68 до 2%. Можна потрапити на акцiю и отримати займ пiд 0 %, для цього потрiбно зайти на сайт, який порiвнює позики, наприклад creditik.com.ua, та знайти вiдповiдну органiзацiю.

Брати чи не брати позику

Перед оформленням короткострокової позики слід дуже добре подумати. Якщо людина не відчуває в собі впевненості, що він зможе виплатити онлайн кредит , то звертатися в МФО не варто. Адже при простроченні доведеться спілкуватися не тільки з судовими приставами, а й з колекторами.

Стаття надана сайтом порiвняння онлайн позик - creditik.com.ua.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Цветные контактные линзы: ...

КОМЕНТАРІ